I dag er det bekreftet koronasmitte hos en ansatt ved Læringsverkstedet Skogmo barnehage og hos en elev ved Hoppensprett videregående skole i Ullensaker kommune. Ved Læringsverkstedet barnehage er 19 barn, fire ansatte og en foresatt satt i karantene til og med 25. eller 26. desember. På Hoppensprett videregående skole er 29 elever og to lærere satt i karantene til og med 24. desember. En elev har karantene til og med 25. desember. 25 av elevene er bosatt i Ullensaker kommune. Karantenetid er 10 dager fra siste kontakt med den smittede.

- Det er synd at det nå er oppstått to nye smittetilfeller tilknyttet skole og barnehage i kommunen vår. Denne gangen ser vi at det beklageligvis berører helligdagene. Vi håper at de som nå sitter i karantene får en fin julefeiring likevel, sier kommunaldirektør for skole og barnehage, Yngve Rønning.

Publisert: 19.12.2020 18:39
Sist endret: 24.02.2021 11:31