Bli bøssebærer for årets TV-Aksjon 21. oktober

TV-Aksjonen er tildelt Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn.

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Bli bøssebærer

21. oktober mellom kl.16. og 18.00 skal vi i Ullensaker besøke 15 000 husstander. Bøssene deles ut og organiseres gjennom 10 skolekretser. Det er skolenes FAU og lokale idrettslag som organiserer bøsseutdelingen på skolene. Du kan registrere deg som bøssebærer allerede nå.

Meld deg som bøssebærer og møt andre mennesker som gjør det sammen på skolene for en prat og en kopp kaffe.

Bli bøssebærer

Mindre alene sammen – for et varmere og mer inkluderende samfunn

Pengene som samles inn skal gå til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Kirkens bymisjon jobber for å unngå ulikheter i samfunnet og at mennesker står utenfor. Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidslivet eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Bli med og bidra du også

Ullensaker kommune jobber for å ta vare på alle innbyggere. Vi jobber med å få mennesker ut i arbeidslivet igjen, vi tilbyr rusomsorg og helsetjenester for de som trenger dette. Vi jobber med å forebygge ensomhet hos unge mennesker.

- Vi har blant annet etablert BUA Ullensaker som låner ut utstyr til barn og unge for at de kan prøve ut fritidsaktiviteter og føle tilhørighet. For mennesker trenger å møte mennesker, sier ordfører Tom Staahle

Men vi klarer ikke å gjøre alt alene. Vi er avhengig av frivilligheten. Og frivilligheten er stor i Ullensaker. Mange frivillige ildsjeler bidrar til at vi får et varmere og mer inkluderende samfunn. Kirkens Bymisjon er en organisasjon som gjør dette arbeidet sammen med kommuner.

- Vi er avhengig av slike organisasjoner i samfunnet vårt og derfor har jeg et ekstra sterkt ønske om at årets aksjon oppnår de beste resultater Ullensaker har sett, sier Staahle.

Næringslivet i Ullensaker viste stor giverglede i fjor

www.blimed.no kan næringsdrivende registrere sitt bidrag allerede nå. Ullensaker kommune har gitt 1 kr per innbygger som bor i kommunen. Vi håper mange vil bidra med å gi.

Publisert: 05.10.2018 08:43:37
Sist endret: 05.10.2018 08:43