Borgen, Døli og Gystadmarka skole er med på batterijakten 2018!

Batterijakten er Norges største miljødugnad for barn, og gjennom seks år har Batterijakten etablert seg som en årlig opplevelse for fjerdeklassinger. Fra Ullensaker kommune er Borgen skole, Døli skole og Gystadmarka skole med på miljødugnaden.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


9. april går startskuddet for Batterijakten 2018. I løpet av tre uker skal 13 000 fjerdeklassinger fra hele landet konkurrere i å samle brukte batterier og levere dem til gjenvinning. Konkurransen varer til 29. april.

Miljøagentene arrangerer Batterijakten for sjette gang denne våren. Målet for konkurranse er å gjenvinne flest mulig brukte batterier og bidra til et større miljøengasjement og bevisstgjøring i skole og lokalsamfunn. Batterijakten er et samarbeid mellom Miljøagentene, Clas Ohlson, Batteriretur og Varta.

YouTube-stjernene Prebz og Dennis er årets voksenambassadører for Batterijakten, og skal hjelpe, engasjere og motivere fjerdeklassinger over hele landet til å samle så mange brukte batterier som mulig. Deltakende klasser kan vinne 30 000 kroner, som oppfordres til å brukes på noe miljøvennlig som kommer hele klassen til gode.


Publisert: 09.04.2018 09:40:08
Sist endret: 09.04.2018 09:40