Innhold

Program 

Aktiviteter

Stands

Fotoutstilling

ansiktsmalingKom å få ansiktsmaling på Jessheim biblioteket. Gratis.

 

 

.

Jessheim barnefestivalMasse gøy for barna på barnefestivalen.

Se her for program.

 

.

SommerlesBibliotekaren leser 1. kapittelet av årets SommerLes-eventyr.

SommerLes er bibliotekenes egen lesekampanje og det er en morsom måte å få barna til å lese mer om sommeren. Biblioteket vil ha en egen stand i biblioteket for de som trenger hjelp til å opprette egen SommerLes konto. Du kan også fargelegge Astrid og Asbjørn, SommerLes-heltene vi følger på eventyr hver sommer. Les mer om SommerLes.

12.00-16.00 Kunstutstillingen i Galleri Jessheim.

Kunstutstillings plakatÅrlig medlemsutstilling fra Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere (NFUK). Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere (NFUK) er en ikke-kommersiell, medlemsdrevet organisasjon som ble stiftet 29. september 1993 i Moss. 

Medlemmene representerer et bredt spekter av uttrykk, maleri, akvarell, tegning, tekstil, foto, grafikk, skulptur med mer. Fri entré.

Les mer om kunstutstillingen.

RaknehaugspilletDet historiske Raknehaugspillet relanseres etter 25 år! Raknehaugspillet settes opp som kveldsforestillinger på Raknehaugen i tiden 14. - 18. juni 2023. Her får du en liten smakebit av forestillingen. Fri entré.

Les mer om Raknehaugspillet.

Jessheim danseskole logoDanseoppvisning med utøvere fra Jessheim danseskole

 

 

.

Jessheim experienceJessheim Experience byr på én times spennende underholdning på høyt internasjonalt nivå.

Jessheim Experience er en liten, men spennende festival på Jessheim som byr på kvalitetsmusikk i alle genre og kunst i alle uttrykksformer. Under fjorårets festival ble spiren sådd til det som kanskje blir et internasjonalt gjennombrudd for den unge Vormsund-gitaristen Marius Lien. Han har akkurat prøvd lykken i USA, men nå er han tilbake for å underholde på byfeiringen på Jessheim sammen med andre lokale toppartister som Leona Griffin og Kenneth Norum. Og kanskje får vi noen overraskelser fra disse unge supertalentene? Fri entré.

Les mer om Jessheim Experience

Travelin storbandTravelin’ Storband gleder seg til å presentere for hele Jessheim en av Norges råeste vokalister, nemlig Marianne Sveen. Med sin råe stemme og unike formidlingsevne setter hun stemning fra første tone på herlige coverlåter i storbandformat.

Marianne er vokalist, låtskriver og multiinstrumentalist. Hun har en grenseløs stemme som passer perfekt med storband. Hun har tidligere vært medlem av suksessbandet Katzenjammer, som også har gjestet Jessheim ved flere anledninger. Hun har også de senere årene, hvor hun har gått solo, spilt med flere av landets beste musikere på ulike klubbscener.

Travelin’ Storband har de siste årene utforsket alle sider av storband-sjangeren, og har hatt utallige prosjekter og konserter i samarbeid med både profesjonelle musikere og vokalister, samt med amatører og lokale kor-grupper. Fri entré.

Forestilling med Ullensaker kulturskoleUllensaker kulturskole presenterer "A Million Dreams" – årets store sommerforestilling med elever fra alle kunstformer. Dette blir et fyrverkeri av en forestilling med musikk fra eventyr og film, dans og spektakulær sirkusakrobatikk.

Kjøp billett/ les mer.

Bex MarshallDen britiske bluesartisten stiller solo med gitaren i et format hun behersker på en helt unik måte, til publikums fornøyelse.

Bex har gitt ut flere album, vunnet UK British Blues Award, blitt nominert til European Blues Award fire ganger og har turnert hele verden rundt både alene, med eget band og sammen med Big Brother & The Holding Company som var Janis Joplins band på sekstitallet.

Bex, med sin raspete og hese soul- og bluesstemme sammen med gitarspill på et høyt nivå vil gi dere en fantastisk konsertopplevelse. Hun gjør en miks med egne låter + låter fra noen av de største gitaristene, blues og rockeartistene gjennom tidene, i tillegg til å fortelle historier fra artistkarrieren.

Kjøp billett/ les mer.

NB! Forbehold om endringer

Velkommen til byfeiring!

Jessheim by Tegning av Egil Nyhus

 

 

 

.


Publisert: 24.05.2023 11:24:00
Sist endret: 01.06.2023 08:54