Energirådgivning til boligeiere

Vi ønsker å fremme kunnskap og bevisstgjøre innbyggerne om eget energibruk og gi råd om muligheter som kan bidra til lavere forbruk.

– Tilbudet er en del av kommunens arbeid med klima og miljø. Vi skal bidra til kunnskapsbygging og legge til rette for at innbyggere skal kunne ta miljøvennlige valg, sier miljørådgiver i Solvei Børve Hovdal i Ullensaker kommune.

Frem til 31. desember 2019 tilbys gratis og uforpliktende ENØK-rådgivning. Dette omfatter:

Informasjonsmøte 19. november

Informasjonsmøte om smarte energitiltak 19. nov kl:18:00 til 20:00 i kommunestyresalen i Ullensaker rådhus.

For mer informasjon se arrangement på facebook

Energirådgiver besvarer henvendelser på telefon og epost. Fra mandag til fredag kl: 09:00 -15:00. Boligeiere kan også bestille telefonmøte med en energirådgiver som vil hjelpe med energianalyse av boligen og råd. Finn tidspunkt i kalenderen:

Energianalyse av din bolig på nett

Verktøyet Energiportalen muliggjør objektiv nettbasert energianalyse av boligen din. Gå til www.energiportalen.no og søk opp din bolig. Du får veiledning til hvordan den skal brukes.

Du kan få en energirådgiver hjem til deg. Dette er et begrenset tilbud. Boligeiere med store rehabiliterings behov vil bli prioritert.

• Ring 466 26 000 for avtale.

Du kan blant annet få råd om:

• Etterisolering av vegger og tak
  • Bytting av vinduer og dører
  • Installering av varmepumpe
  • Solceller
  • Fjerning av oljefyr
  • Alternative energikilder
  • Støtteordninger fra Enova

www.klimasmart.no

Energirådgivningstjenestene er levert av Energiportalen AS og Energibygg AS. Kampanjen er i samarbeid med Akershus fylkeskommune. Hvis du har spørsmål til kampanjen kan de rettes til: post@energiportalen.no eller ved å ringe 466 26 000.

Publisert: 04.11.2019 09:59:02
Sist endret: 04.11.2019 09:59