Bli med å vis frem friluftslivet i Ullensaker!

friluftslivI 2019 erstattes Folkehelseuka av Friluftslivets uke og vi ønsker å ha lag og foreninger med på laget!

Ullensaker ønsker å delta mer aktivt i den nasjonale Friluftslivets uke i regi av Norsk Friluftsliv. Friluftslivets uke i Ullensaker blir derfor på samme tid som den nasjonale:

31. august - 8. september 2019

Sammen med lag og foreninger ønsker vi å feire norsk natur og friluftsliv gjennom å vise hva det nære friluftslivet i Ullensaker har å by på. Her vil det bli rom for store og små arrangement med fokus på det nære friluftsliv og det å være ute og - det er lov å tenke «utenfor boksen»!

For tips til arrangementer sjekk ut friluftslivetsuke.no

Arrangørene har ansvar for planlegging, markedsføring, økonomi, samt gjennomføring av eget arrangement. Ullensaker kommune og Frivilligsentralen vil koordinerer og markedsfører hele programmet gjennom sine kanaler.

Vi håper lag og foreninger har lyst å være med å lage en spennende uke for innbyggerne i Ullensaker sammen med oss!

Arr: Ullensaker kommune og Ullensaker Frivilligsentral

Påmelding innen 10. mai 2019