God sommer fra kulturskolen!

Kulturskolen tar nå sommerferie, og takker for et fint og spesielt semester!

All undervisning i kulturskolen er nå slutt, og vi starter opp igjen i august i uke 35.

Dette semesteret ble veldig annerledes enn vi hadde planlagt på grunn av koronaen, men vi er takknemlige og stolte av både elever, lærere og foresatte i forhold til alt som er blitt gjort digitalt, og etter hvert forsiktig undervisning med smittevernstiltak og regler - TUSEN TAKK!

I helga fikk endelig musikalgruppa vist forestillingen sin Robin Hood for publikum. Dette ble en flott avslutning på kulturskoleåret 2019/2020. Imponerende hva de har fått til, og vi er veldig stolte og  glade for at det lot seg gjøre å vise dette fram - BRAVO!!! Vi sender også en stor takk til alle foresatte som har stilt opp på en helt unik måte, det hadde ikke blitt forestilling uten dere; TUSEN TAKK!!!

Nå er det sommerferie, og "lading av batterier" som gjelder. Håper å møte igjen alle sammen friske, uthvilte og med ny motivasjon i august!

God sommer til alle i hele "kulturskolefamilien"!

God sommer!

Publisert: 22.06.2020 13:00