Klare for lokal kulturfest i Ullensaker!

Mandag 5. mars går startskuddet for Lokal Kulturuke i Ullensaker - Et mylder av aktiviteter med lokale kulturkrefter! I år er vi stolte av og også presentere ett bredt tilbud spesielt for ungdom. I tillegg til flere andre nye og spennende kulturtilbud!

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Program - Lokal Kulturuke 2018

Lokal kulturuke 2018 forside programLokal Kulturuke arrangeres fra mandag 5. mars - søndag 18. mars

108 arrangement i løpet av 14 dager

Kulturuka arrangeres for 16. gang - for og med det lokale kulturlivet!

Program for Lokal kulturuke 2018 - klikk her

Highlights for ungdom

Av highlights for ungdom kan nevnes: konsert med Hkeem, DJ-Workshop med DJ Konkret, utekino, UKM, Bullshitfilteret - foredrag om mediepress, band- og låtskriverworkshop, BUSTivalen, Redesign, tegnekurs, Skating - BBQ & konsert, forestilling v/ Jessheim videregående skole, Cosplaykveld med Anime kino, Aladdin forestilling v/ kulturskolen og akustisk studiokonsert.

Offisiell åpning av Kulturuka & Utekino

Onsdag 7. mars kl. 1900 blir det offisiell åpning av kulturuka i Romsaasparken på Jessheim med utdeling av kommunens kulturpris, kulturvernpris og stipend til unge lovende utøvere.

Etter den offisielle åpningen blir det utekino med visning av eventyrfilmen «Askeladden – i Dovregubbens hall». Her blir det servering av boller og varmt drikke. Bli med på en annerledes kinoopplevelse!

En Kulturuke – for og med alle

Igjen så spenner kulturuka bredt. Årets program favner alle innbyggerne våre, fra de aller yngste til de eldste. Og i år er det som nevnt et enda bredere tilbud til ungdom.

Det er alt fra lesestund på bibliotekene for de aller minste til ungdomsarrangement som nevnt ovenfor til Live Reading (– for første gang i Ullensaker!), guidet omvisning på flysamlingen, spennende foredrag om både øl og miljøvennlig tankegang, Global bygdefest for kvinner, konserter, kåseri, Damenes aften til visesang og hyggekvelder på bo- og aktivitetssentrene.

En smakebit av Ullensakers blomstrende kulturliv

Ullensaker er en hurtig voksende kommune og Lokal kulturuke gir en enestående mulighet for det lokale kulturlivet til å vise seg frem og for nye og «gamle» innbyggere til å se og prøve ut hva Ullensakers kulturliv har å tilby.

Spørsmål?

Kulturkontoret v/ Kathrine Øynebråten ko@ullensaker.kommune.no / tlf. 66 10 81 94

Publisert: 14.02.2018 06:30:00
Sist endret: 16.02.2018 10:04