Sinne er en naturlig følelse vi alle kjenner på innimellom. For noen kan sinne være så dominerende eller blir så voldsomt at det skaper problemer for den som er sint og for dem som står rundt. Sinne kan føre til fysisk vold, men visste du at det å bruke høy stemme og stygge ord, og det å være avvisende eller fraværende overfor dem som står deg nær, også kan være former for vold?

Kursene vi tilbyr består av 15 møter á 2 timer, og kan gjennomføres individuelt eller i gruppe. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for en samtale om din situasjon og hva slags kurs som kan passe for deg. Vi starter nye kurs fortløpende.

Våre kurs bygger på kognitive terapeutiske prinsipper og en optimistisk tro på at mennesker kan endre handlingsmønstre og stanse vold gjennom å forstå og håndtere sinne. Vi veileder deg til selv å finne ut av hvor ditt sinne stammer fra og hva det gjør med deg, og ikke minst hvordan du kan klare å bryte ut av ditt sinnemønster. Målet er å sette deg i stand til å skape en varig endring hos deg selv.

Kontakt rådgiver Kathinka Steenstrup på telefon 928 09 733 eller e-post for informasjon, veiledning og påmelding. (Ikke del sensitiv informasjon på e-post.)


Publisert: 11.04.2022 14:19
Sist endret: 11.04.2022 15:09