Februar - livsgledeprogram

Den kulturelle spaserstokkenI februar er det bl.a. konsert med Erik Lukashagen, kåseri om søvn, foredrag om druer og haskap, åpning av utstillingen "Tre", bildeforedrag fra Jessheim, konsert med Rune Rudberg, "Balladen om Morgan Kane" v/ Benny Borg, strikk og lytt, foredrag om skylagring, teateroppsetning av Sigrid Unsets Viga-Ljot og Vigdis.

Det er også malekurs for nybegynnere der vi håper mange flerkulturelle melder seg på kurset som er åpent for alle, samt kulturskole for voksne.

I tillegg er det som vanlig bok-kaffe, delt leseropplevelse, håndarbeidskafé, BokPrat, kulturkafé og mye annet interessant. Sjekk ut programmet!

Livsgledeprogram for februar

Om Den Kulturelle Spaserstokken

I 2006 ble Den Kulturelle Spaserstokken etablert som nasjonalt prosjekt. Målet er å gi alle eldre et bedre kulturtilbud. Det ønsker vi også her i Ullensaker kommune. Som en del av Den Kulturelle Spaserstokken i Ullensaker har Enhet kultur utarbeidet en månedlig oversikt over noen av de kulturtilbud i vår kommune som også kan passe for seniorer.

Spørsmål?

Har du spørsmål eller ønsker kulturkalenderen tilsendt ta kontakt med:

Publisert: 13.01.2023 09:00
Sist endret: 16.01.2023 14:46