Februar - livsgledeprogram

logo kulturelle spaserstokkenI februar er det bl.a. foredrag om hvordan Jessheim ble til, strikkeaften, kåseri om Aukrust, allsangkonsert, Vocuskveld med åpen mikrofon, foredrag om sommerblomster, forfatterbesøk med Hege Duckert, gladjazz med JessJazz Trio+ og skuddårskonsert med Ullensaker veterankorps.

I tillegg er det Seniornett, kulturkafé, lesesirkel, bok-kaffe og mye, mye mer. Sjekk ut programmet!

Livsgledeprogram for februar

Om Den Kulturelle Spaserstokken

Bilde av arrangement i følge med kulturelle spaserstokkenI 2006 ble Den Kulturelle Spaserstokken etablert som nasjonalt prosjekt. Målet er å gi alle eldre et bedre kulturtilbud. Det ønsker vi også her i Ullensaker kommune. Som en del av Den Kulturelle Spaserstokken i Ullensaker har enhet kultur utarbeidet en månedlig oversikt - et livsgledeprogram - over noen av de kulturtilbud i vår kommune som også kan passe for seniorer.

Spørsmål?

Har du spørsmål eller ønsker livsgledeprogrammet tilsendt ta kontakt med:

Publisert: 18.01.2024 12:30
Sist endret: 18.01.2024 13:46