Oktober - livsgledeprogram

Den kulturelle spaserstokkenI oktober er det både Kulturnatt med lysvandring rundt Nordbytjernet og konsert og utstilling på Kreti & Pleti, samt markering av Verdensdagen for psykisk helse med bl.a. konsert med Stian Carstensen og forestilling med Tommy Steine.

I tillegg er det offisiell åpning av Romeriksutstillingen 2022, jubileumskonsert med Ullensaker korforening, Jostein Ørum presenterer sin bok "Østover", foredraget "På loffen" med Thor Gotaas, tur i nærmiljøet med Aktiv i 100, hemmelig tur med Frivilligsentralen, lunsjkonsert, foredrag om hvorfor vegene på Borgen heter det de heter, Husflidslagets høstmarked, kulturkafèer, bok-kaffe og mye, mye mer. Sjekk ut programmet!

Livsgledeprogram for oktober

Om Den Kulturelle Spaserstokken

I 2006 ble Den Kulturelle Spaserstokken etablert som nasjonalt prosjekt. Målet er å gi alle eldre et bedre kulturtilbud. Det ønsker vi også her i Ullensaker kommune. Som en del av Den Kulturelle Spaserstokken i Ullensaker har Enhet kultur utarbeidet en månedlig oversikt over noen av de kulturtilbud i vår kommune som også kan passe for seniorer.

Spørsmål?

Har du spørsmål eller ønsker kulturkalenderen tilsendt ta kontakt med:

Publisert: 21.09.2022 10:00
Sist endret: 21.09.2022 10:49