Ordfører viser justisministerUllensaker kan tilby Politihøgskolen flere store flotte tomter som egner seg bygging. Områdene som kommunen foreslår for Politihøgskolens nye lokaler er under utvikling og denne fleksibiliteten gir Politihøgskolen frihet til å bygge en moderne skole som ivaretar politiets framtidige behov.

Justisminister Jøran Kallmyr møter ordfører i
Ullensaker kommune Tom Staahle.
Foto: Siri Wolland, Ullensaker kommune

Ordfører Tom Staahle mener at Ullensaker bør velges fordi det er en sentral beliggenhet med nærhet til alt. Beliggenheten rett utenfor Oslo gir muligheter for å bygge et unikt miljø, hvor studentene bor, studerer og har sine fritidsaktiviteter i nærheten. Ullensaker kommune vil legge til rette for utbygging av studentboliger i gangavstand til skolen.

- Utviklingsmuligheter er et nøkkelord. Det eneste som er sikkert er at behovene til Politihøgskolen vil endre seg i takt med utviklingen i samfunnet. Et moderne bygg, tilrettelagt for teknologi, blir viktig for undervisning, samkjøring og tverrfaglig samarbeid, mener Staahle.

Justisminister Kallmyr er lutter øre.

- Norsk politiutdanning er blant de beste i verden. Vår ambisjon i Ullensaker er å bidra til at det bygges en politihøgskole som styrker politiutdanningen ytterligere, påpeker Ordfører Staahle.

Les +artikkelen i Romerikes blad

Publisert: 13.08.2019 07:17:52