Bibliotekets digitale sommerleskampanje

Snart er det klart for den digitale lesekampanjen Sommerles. Sammen med barn fra over 370 andre kommuner kan alle barn i 1.-7. trinn fra 1. juni være med på Norges kuleste lesekampanje! Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie.

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Banner for årets sommerles.no

Sommerles.no

- gjør det gøy å lese!

Sommerles er en digital lesekampanje på nettsiden sommerles.no. Barna lager seg en profil, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og får XP (poeng) for hver leste side.

Sommerles er for barn i 1.-7.klasse og  varer fra 1. juni til 31. august.

Barna får tilgang til en spesialskrevet fortelling av forfatter Mari Moen Holsve, og et spill hvor man  løser oppgaver knyttet til fortellingen.

I tillegg til XP kan barna også gjøre seg fortjent til digitale troféer og kule premier som kan hentes på biblioteket!

Sommerles er utviklet av Vestfoldbibliotekene, Vestfold fylkesbibliotek og firmaet Snuti ANS, og ledes i 2018 av Telemark fylkesbibliotek, Finnmark fylkesbibliotek og Snuti ANS.

Iskremfest på Jessheim bibliotek

Alle som har opprettet en profil og lest minst fem bøker er velkommen til iskremfest på Jessheim bibliotek

• Lørdag 1. september kl. 15.00
    Vi får besøk av tryllekunstner Chriss Chrissell

Har du lest ti bøker eller flere, er du med i trekning av fine bokpremier som blir delt ut på iskremfesten.

For mer informasjon kontakt Lina Kari Solli:
Epost: lina.kari.solli@ullensaker.kommune.no

Publisert: 15.05.2018 12:00:00