Våren 2021 spyler kommunen hovedvannledningene på Jessheim.

Fra og med 31.05 til og med 04.06 spyler vi områdene ved Kverndalen/Idretten. Beboere og næringsdrivende får SMS i forkant av perioden hvor vi spyler i deres område.

Spylingen kan periodevis føre til misfarget vann og varierende trykk. Vi oppfordrer deg som har fått varsel om at det skal spyles i ditt område til å ha noen liter vann stående i perioden. Oppdager du at vannet i springen er misfarget, oppfordrer vi deg til å tappe så lite vann som mulig denne dagen frem til kl 15:00.

Det utgjør ingen fare å drikke noe misfargede vann. Men i tillegg til at det ser udelikat ut og klesvask kan bli misfarget, er det en fordel for arbeidet om det brukes så lite vann som mulig mens det spyles.

Spylingen gjøres i alle områder i kommunen på rullering, og vi gjør det for å rense rørene. Ledningene spyles med det vannet som er i ledningene fra før, men vi øker hastigheten på vannet for å rense rørene. Dette gjør vi for å slippe problemer med misfarget vann på lang sikt.

Vi oppdaterer denne artikkelen når vi går i gang med spyling i nye områder.

Publisert: 23.05.2021 11:50
Sist endret: 11.06.2021 12:29