Innhold

Vil bidra til å skape et lekende og inkluderende læringsmiljø i alle barnehager

I Ullensaker har vi tilsammen 45 barnehager. Befolkningen er ung og tilflyttingen av barnefamilier er stor. 

- For oss er det viktig at alle barn får like muligheter og opplever et godt læringsmiljø allerede i barnehagene. Vi fokuserer på et inkluderende og lekende læringsmiljø i alle barnehager for å gjøre barna bedre rustet for overgangen til skolen, sier Yngve Rønning, kommunaldirektør for skole og barnehage i Ullensaker kommune. 

450 barnehageansatte samles for å skape felles engasjement 

Torsdag 5. september samlet vi 450 barnehageansatte i Kong Rakne i Ullensaker kulturhus. 

- For å skape et felles godt samarbeid for alle barnehagene i Ulensaker må vi skape arenaer som engasjerer og fokuserer på den viktige jobben som gjøres i barnehagene våre. Det spiller ingen rolle om barnehagen er kommunal, privat, liten eller stor. Det som betyr noe er engasjerte medarbeidere som skaper det gode grunnlaget for lek og læring til det beste for alle barna våre, sier Rønning  

Arrangementet ble innledet av hovedutvalgsleder Tim Holmvik og kommunaldirektør Yngve Rønning. Kveldens foredragsholder Kari Pape holdt 450 barnehageansatte engasjerte.

Kveldens kunstneriske innslag var ved, «Bestefedre for swingende» ved Åsmund Huser som bidro med glade og taktfaste toner rundt gamle kjente barnesanger i sprudlende innpakking.

  • Arbeidet med det helhetlige læringsløpet i Ullensaker skal bidra til at barna i barnehagene skal få erfaringer og kompetanse som bidrar til de at utvikler seg til å bli den beste utgaven av seg selv. 
  • Kommunens mål er at alle barn i Ullensaker skal ha samme erfaring og kunnskap ved overgang til skolen.

 

Fv: Yngve Rønning, Kari Pape, Tim Holmvik.


Publisert: 07.09.2018 11:44:54
Sist endret: 07.09.2018 11:44