Veteranmarkering i Trandum leir

Kommunene i Gardermoregionen og Stiftelsen Trandum har gleden av å invitere alle veteraner til en hyggelig sammenkomst og markering på Trandum leir i forbindelse med «Pansefest 2018».

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Panserfest 15. - 19. august

15. - 19. august arrangeres Panserfest på Trandum leir i Ullensaker. Hæren, Heimevernet, FLO, FSK og Garden stiller med materiell og mannskaper til utstillinger og oppvisninger. Forsvarsmuseet og en rekke privatpersoner bidrar med historisk materiell.

Det blir levende historie og historiske displayer fra 2. verdenskrig, samt displayer som viser Hærens forskjellige epoker fra 1945 og frem til i dag. Det blir også utstilt en del materiell benyttet i INTOPS.

Panserfest er åpent for alle. Ingen påmelding.

Les mer om Panserfest her

Veteranmarkering på Panserfest

Tid: fredag 17. august kl 1200- 1330
Sted: Trandum leir

• Velkommen
  • Presentasjon av utkast til veteranplan for Gardermoregionen
  • Historien om Trandum v/ Stiftelsen Trandum
  • Konsert med Underholdningsvogna

Det blir servering av grillmat med organisasjonen «Veteran møter veteran»

Parkering på området. Alle veteraner i Gardermoregionen og deres familier er velkommen til arrangementet.

Påmelding innen 9. august

Merk med

• Ditt navn
  • Antall familiemedlemmer du tar med deg.

Arrangør: Stiftelsen Trandum og kommunene i Gardermoregionen

Publisert: 06.07.2018 13:05:00