Bestill time til koronavaksine

Klar oppfordring fra kommuneoverlege Terje Sagen

- Vi har sendt SMS til innbyggere med tilbud om å booke time, men ser dessverre at mange innbyggere ikke har booket timen sin til 3. dose. Jeg oppfordrer innbyggerne sterkt til å booke time til vaksinedose 3 med en gang. Effekten av vaksinene svekkes over tid, og boosterdosen gir dermed en mer langvarig beskyttelse mot koronaviruset, sier kommuneoverlege Terje Sagen.

Drop-in for koronavaksine

Vi ønsker at alle som kan vaksinerer seg med 3. dose gjør det, derfor har vi satt opp drop-in-timer neste uke. Det betyr at innbyggere kan møte opp på The Qube uten time på tirsdag, onsdag og torsdag mellom kl: 09:00-11:00 og kl: 12:15-13:30.

Inngått avtale med apotek

Vi har satt i gang tiltak for å øke vaksineringsgraden, derfor har vi inngått avtale med tre apotek om vaksinering.

- Målet med dette, er å gjøre vaksinen enda mer tilgjengelig og øke beskyttelsen blant våre innbyggere. Vaksinasjonstilbud på apotek kan gjøre det enklere for innbyggere som ennå ikke har tatt dose 1 eller 2, å få dette gjennomført, avslutter Sagen.

Avslutter massevaksinering i slutten av februar

Vaksinesenteret på The Qube er etablert med nok personale, vaksiner og timer for å kunne vaksiner alle som ønsker det ut februar.

- Vi planlegger å avslutte massevaksineringen ved The Qube mot slutten av februar, og oppfordrer innbyggerne derfor sterkt til å booke timen sin i dag, sier Terje Sagen.

Så langt har vi satt 17000 av dose 3, og 63% av de som har tatt dose 2 har tatt dose 3.

Se status for vaksinering i Ullensaker på vår hjemmeside: Koronavaksine (ullensaker.kommune.no)


Publisert: 14.01.2022 10:18
Sist endret: 14.01.2022 11:08