Magne Jensen har skyllet, brettet og stappet kartonger i 4-5 år og innsatsen stopper ikke på grunn av premieutdelingen. Magne Jensen er nemlig klar på at det er miljøet som er den virkelige vinneren. – Kildesortering er enkelt og veldig greit. Kan ikke tenke meg å gå tilbake til noe annet nå. Miljøstasjon Dal skog (ØRAS) er det alltid hyggelig å komme til og en oversiktlig og flott gjenvinningsstasjon sier vinneren.

Det var blant kartongene samlet inn av Ullensaker kommune at den heldige vinneren ble trukket ut. Selskapet er ansvarlig for innsamlingsordningene i kommunen, og er glade for å være med på å belønne flinke kildesorterere.

– Dette er helt klart en hyggelig del av jobben. Privatpersoner som er flinke til å sortere og levere inn kartongene sine kan bli belønnet for miljøinnsatsen, sier Gunn Marit Hansen fra Ullensaker kommune avdeling Forvaltning, renovasjon og gebyrer.

Vinner av returkartonglotteriet

Les mer om returkartonglotteriet her: grontpunkt.no

Publisert: 12.06.2019 13:29:45
Sist endret: 12.06.2019 13:29