Innhold

Lokal kulturuke

Logo Lokal kulturukeDet lokale kulturlivets egen markering. Et mylder av arrangement og aktiviteter med lokale kulturkrefter. Her er alt fra sang, dans, teater, KulTur, konserter, kåseri, foredrag, kulturinformasjon, kulturhistorie, utstillinger m.m.

Kulturuka foregår i mars/ april.

Les mer om Lokal kulturuke

17. mai - Borgertoget på Jessheim

Det norske flaggAlle lag og foreninger inviteres til å delta i årets Borgertog 17. mai. Vi håper mange vil være med og skape en flott avslutning på årets 17. mai. Mer informasjon sendes ut i løpet av våren.

Les mer om 17. mai

 

Folkehelseuka

Folkehelseuka

En uke full av spennende arrangement som skaper glede og trivsel. Sammen med lag og foreninger og andre folkehelseaktører ønsker vi å vise bredden av folkehelsearbeidet i kommunen.

Folkehelseuka foregår i juni.

Les mer om Folkehelseuka

Kulturminnedagene

Kulturminneldagene logoKulturminnedagene markeres i september hvert år i hele Europa. Kulturminnedagene preges av et mangfold av aktiviteter som bidrar til å skape interesse og forståelse for vår kulturarv på lokalt, nasjonalt og europeisk nivå.

Les mer om Kulturminnedagene

 

Livsglededager

LivsglededageneLivsglededagene fylles med aktiviteter og arrangement som gir mennesker glede, begeistring og lykke. Ja - rett og slett Livsglede! En spennende uke spesielt for «den gamle gode årgang» - full av gode opplevelser…

Livsglededager i Ullensaker foregår i uke 42.

Les mer om Livsglededagene

 

Litteraturfestivalen i Akershus

Litteraturfestivalen i Akershus logoLitteraturfestivalen i Akershus ble arrangert for første gang 2010 og er et samarbeid mellom alle de 22 folkebibliotekene i fylket og Fylkesbiblioteket i Akershus. Under Litteraturfestivalen i Akershus skjer det mye for store og små på bibliotekene i Ullensaker.

Litteraturfestivalen i Akershus foregår i uke 43.

Les mer om Litteraturfestivalen

 

Nordisk litteraturuke

Nordisk litteraturuke er et årlig prosjekt som skal spre leseglede og kunnskap om nordisk fortellertradisjon og litteratur i Norden.

Nordisk litteraturuke foregår i uke 46.

Les mer om Nordisk litteraturuke

Komma´- Litteratur og kultur i fokus

Komma logoKomma´ er et uformelt treffpunkt med litteratur og kultur i fokus. Tema er emner med lokal forankring, forfatterbesøk, bok-anbefalinger og kunstformidling.

Komma´arrangerer en mandag i måneden på Jessheim bibliotek.

Les mer om Komma´

 

 

Bok-kaffe

bok-kaffe

På Bok-kaffen tilbys litterære drypp fra inn- og utland, kåserier, foredrag
og debatt. Har du lest noe du kunne tenke deg å dele er du hjertelig velkommen til å delta.

Bok-kaffe arrangeres hver onsdag kl. 12.00 på Kløfta bibliotek. 

Les mer om Bok-kaffe`n

Debatter

DebattUllensaker bibliotek Jessheim arrangerer debatter med samfunnsaktuelle tema gjennom hele året. Lag/ foreninger og andre aktører inviteres til å arrangere egne debatter i bibliotekets lokaler.

Les mer på www.ullensaker.kommune.no/bibliotek


Publisert: 20.11.2017 09:59:31
Sist endret: 20.11.2017 09:59