Julekalender

Følg med på vår julekalender. Hver dag får du mulighet til å vinne billetter til kinoen vår!

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


 

Det skal være enkelt å være innbygger i Ullensaker. Derfor vil vi vise fram hvilke tjenester vi har og noen av menneskene som er med på å levere tjenestene til innbyggere og besøkende i Ullensaker. Gjennom vår julekalender vil du bli kjent med 24 mennesker som jobber i eller i tilknytning til kommunen. Vi ønsker også å formidle at det er gjennom samarbeidet mellom kommunen og organisasjoner, folkevalgte og frivillige ildsjeler at vi driver Ullensaker kommune fremover.

Og vi er stolte av å bo i og jobbe i denne fantastiske kommunen.  

Konkurranse

Julekalenderen er en konkurranse for alle som ønsker å delta. Hver dag blir du presentert for en tjeneste og et spørsmål. Svaret på spørsmålet kan du sende til jul@ullensaker.kommune.no og dermed er du med i trekningen av to kinobilletter hver dag. Svaret på spørsmålet blir besvart påfølgende dag i julekalenderen. Vinnere blir kontaktet på mail. Du kan svare helt frem til kl.00.00 på dagen for luken. Deretter er tiden ute og spørsmålet i neste luke gjelder. 

Lykke til! 

 

1. Luke i julekalenderen - Film 

2. Luke i julekalenderen - Film  

3. Luke i julekalenderen - Film 

4. Luke i julekalenderen - Film 

5. Luke i julekalenderen - Film

Svaret på spørsmålet fra 5. luke er 28. februar. I filmen 6. desember blir det sagt en annen dato, men riktig svar var 28. februar. 

6. Luke i julekalenderen - Film 

7. Luke i julekalenderen - Film

8. Luke i julekalenderen - Film 

9. Luke i julekalenderen - Film

10.Luke i julekalenderen - Film


Publisert: 09.12.2017 07:00:00
Sist endret: 10.12.2017 06:57