Andre aktiviteter og arrangement i regi av lag, foreninger og andre

I Ullensaker er det flere andre aktiviteter og arrangement i regi av lag, foreninger og andre.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Festival F

Festival F logoI september arrangerer menighetene i Ullensaker FestivalF - en festival for barn, ungdom og familier på Folkvang, Algarheim og Furuset kirke.

Les mer på www.festivalf.no

Jessheimdagene

JessheimdageneI midten av august arrangerer næringslivet på Jessheim de årlige Jessheimdagene. I tillegg til mye handel, er det et rikholdig kulturprogram med lokale og nasjonale artister. Noe gratis og noe til en rimelig inngangsbillett.

Les mer på www.jessheimdagene.no

Kløftadagen

KløftadagenKløfta vel i samarbeid med Lions Club Ullensaker Kløfta arrangerer Kløftadagen siste lørdagen i august. Store og små inviteres til noen hyggelige timer med variert underholdning, aktiviteter og stand i Kløftaparken.

Les mer på kløfta-vel.no

Kisadagen

Kisadagen er et tradisjonelt familiearrangement med aktiviteter for hele familien. Dagen arrangeres på stadionanlegget til Hauerseter sportsklubb Nordkisa. Arrangementet baserer seg på dugnad og samler hele bygda. Det er en egen komitè fra grendeutvalget og sportsklubben som holder i trådene gjennom året.

UKI karusellen

UKI karusellen logoUKI-karusellen er et arrangement for hele familien. Uansett hvilken form du er i; om du løper, går på egne bein eller må bruke hjelpemidler, så er det alltid en plass for deg i UKI-karusellen!

Les mer på http://www.ullkisafriidrett.no/uki-karusellen.aspx

 


Publisert: 07.12.2016 09:20:26
Sist endret: 13.06.2017 13:31