Livsglededager

Livsglededager er 10 dager fylt med aktiviteter og arrangement som gir glede, begeistring og lykke - spesielt for seniorer.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Hva skjer i Livsglededagene?

Livsglededager i UllensakerLivsglededagene er fylt med aktiviteter og arrangement som gir glede, begeistring og lykke. Ja - rett og slett livsglede. Livsglededagene er for alle aldersgrupper, men med hovedvekt på seniorer. Her er plass for store og små arrangement.

Det kan være alt fra hyggekvelder, gåturer, sang, allsang, konserter, kino, utstillinger, foredrag, kåserier, dans, turer og mye, mye mer.

Livsglededager arrangeres i uke 42 hvert år. Programmet kommer i postkassen til alle husstander i Ullensaker ca. 10 dager før Livsglededagene starter. Programmet vil også være tilgjengelig på bl.a. bibliotekene, servicetoget, foajeen kulturhuset og informasjonen på Jessheim storsenter.

Lag, foreninger og andre aktører inviteres til å vise seg frem!

Livsglededager arrangeres i uke 42 hvert år. Her er plass for store og små arrangement som passer spesielt for seniorer.

Arrangørene har ansvar for planlegging, markedsføring, økonomi og gjennomføring av eget arrangement. Kulturkontoret og Frivilligsentralen tar initiativ, informerer og markedsfører hele programmet som sendes alle husstander i Ullensaker.

Livsglededagene 2018

Torsdag 11. – søndag 21. oktober 2018 arrangeres Livsglededager i Ullensaker for 6. gang. 

 

Spørsmål?


Publisert: 12.06.2018 07:50:00
Sist endret: 12.06.2018 10:16