Livsglededager

Livsglededager er 10 dager fylt med aktiviteter og arrangement som gir glede, begeistring og lykke spesielt for "den gode gamle" årgang.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Hva skjer i Livsglededagene?

Livsglededager i UllensakerLivsglededagene er fylt med aktiviteter og arrangement som gir glede, begeistring og lykke. Ja - rett og slett livsglede spesielt for "den gode gamle" årgang.

Det kan være alt fra hyggekvelder, gåturer, sang, allsang, konserter, kino, utstillinger, foredrag, kåserier, dans, turer og mye, mye mer.

Livsglededager arrangeres i uke 42 hvert år. Programmet kommer i postkassen til alle husstander i Ullensker ca. 10 dager før Livsglededagene starter. Programmet vil også være tilgjengelig på bl.a. bibliotekene, servicetoget, foajeen kulturhuset og informasjonen på Jessheim storsenter.

Lag, foreninger og andre aktører inviteres til å vise seg frem!

Livsglededager arrangeres i uke 42 hvert år. Her er plass for store og små arrangement som passer spesielt for "den gode gamle" årgang.

Arrangørene har ansvar for planlegging, markedsføring, økonomi og gjennomføring av eget arrangement. Kulturkontoret og Frivilligsentralen tar initiativ, informerer og markedsfører hele programmet som sendes alle husstander i Ullensaker.


Publisert: 01.12.2016 07:50:51
Sist endret: 13.06.2017 13:25