Musikkfest Jessheim

Musikkfest Jessheim arrangeres for første gang lørdag 25. mai 2019. Amatører, profesjonelle, korps, kor og band i alle sjangere og aldere er velkommen til å delta. Påmeldingsfrist 12. april.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Hvorfor musikkfest?

Musikk er et «språk» alle forstår og en viktig brobygger for oss mennesker uansett bakgrunn. Vi ønsker å synligjøre det lokale og regionale musikklivet i Ullensaker og trekke musikken ut i gatene når våren blomstrer for fullt. 

Musikkfest vil være en viktig møteplass for hele familien der publikum får gratis konsertopplevelser og artistene får en scene til å formidle sin musikk.

Musikkfest Jessheim - lørdag 25. mai 2019

Musikkfest Jessheim blir lørdag 25. mai fra kl. 12.00-17.00 i Jessheim sentrum

Vi ønsker første året å prøve 3 ulike scenelokasjoner:

  • Kreti & Pleti med åpne dører ut mot gata
  • Torgscenen, Jessheim torg
  • Rådhusplassen

For nyheter og program følg med på vår Facebook side.

Hvem kan delta?

Alle artister (amatører og profesjonelle), korps, kor og band i alle sjangere og aldere er velkommen til å melde seg på. Uansett om du ønsker å spille en låt eller fem. Artistene skal ut av øvingsrommet, og vise seg vederlagsfritt frem for publikum.

Teknisk utstyr

Det vil rigges to scener som dekker opp til «standard bandgrupper». Den tredje scenen vil være for større grupper som f.eks. storband, korps og kor.

Arrangører

Musikkfest Jessheim arrangeres av Ullensaker kommune, Jessheim storsenter og kulturbanken Kreti & Pleti.

Bakgrunn

Fête de la Musique, National Music Day, eller den norske varianten Musikkfest finnes nå i mer enn i 100 land. Fellesnevneren er at musikken stort sett er utendørs, artistene opptrer vederlagsfritt og alt er gratis for publikum. Fete de la Musique har som offisiell dato 21. juni. Denne datoen har vist seg vanskelig i Norge, bl.a. på grunn av vår ferieavvikling.

Påmeldingsfrist 12. april

Frist for påmelding er fredag 12. april. Maks spilletid per artist/gruppe er i utg.pkt. 30 minutter. Åpner for lengre spilletid i enkelte tilfeller.

Spørsmål?

Spørsmål kan sendes til aha@ullensaker.kommune.no


Publisert: 06.12.2018 09:00:14
Sist endret: 06.12.2018 09:00