Innhold

Musikkfest Jessheim - lørdag 30. mai 2020

musikkfest Jessheim logoMusikkfest Jessheim blir lørdag 30. mai fra kl. 11.00-19.00 i Jessheim sentrum

 

 

Det blir 4 ulike scenelokasjoner:

  • Kreti & Pleti med åpne dører ut mot gata
  • Jessheim torg
  • Rådhusplassen
  • Stasjonen Kaffebar

For nyheter og program følg med på vår Facebook side.

Hvem kan delta?

Alle artister (amatører og profesjonelle), korps, kor og band i alle sjangere og aldere er velkommen til å melde seg på. Uansett om du ønsker å spille en låt eller fem. Artistene skal ut av øvingsrommet, og vise seg vederlagsfritt frem for publikum.

Teknisk utstyr

Det vil rigges tre scener som dekker opp til «standard bandgrupper». Den tredje scenen vil være for større grupper som f.eks. storband, korps og kor.

Arrangører

Musikkfest Jessheim arrangeres av Ullensaker kommune, Jessheim storsenter og Kulturbanken Kreti & Pleti.

Hvorfor musikkfest?

Musikk er et «språk» alle forstår og en viktig brobygger for oss mennesker uansett bakgrunn. Vi ønsker å synligjøre det lokale og regionale musikklivet i Ullensaker og trekke musikken ut i gatene når våren blomstrer for fullt. 

Musikkfest vil være en viktig møteplass for hele familien der publikum får gratis konsertopplevelser og artistene får en scene til å formidle sin musikk.

Bakgrunn

Fête de la Musique, National Music Day, eller den norske varianten Musikkfest finnes nå i mer enn i 100 land. Fellesnevneren er at musikken stort sett er utendørs, artistene opptrer vederlagsfritt og alt er gratis for publikum. Fete de la Musique har som offisiell dato 21. juni. Denne datoen har vist seg vanskelig i Norge, bl.a. på grunn av vår ferieavvikling.

Påmeldingsfrist 30. mars

Frist for påmelding er 30. mars. Maks spilletid per artist/gruppe er i utg.pkt. 30 minutter. Åpner for lengre spilletid i enkelte tilfeller.

Påmelding Musikkfest Jessheim

Spørsmål?

Spørsmål kan sendes til aha@ullensaker.kommune.no / tlf. 66108024


Publisert: 24.10.2019 14:00:00
Sist endret: 24.10.2019 14:54