Innhold

Musikkfest Jessheim

musikkfest Jessheim logoVi gjentar suksessen fra 2019 og ønsker igjen velkommen til Musikkfest på Jessheim. Amatører, profesjonelle, artister og band i alle sjangere er påmeldt, men pga av corona-situasjonen, blir det i år en varient med live-streaming fra Kulturbanken Live.

De andre scenen må dessverre utgå i år, og det blir da sending over to dager istedet, lørdag 30. mai og søndag 31. mai.

For nyheter og program følg med på vår Facebook side.

Hvem kan delta?

Alle artister (amatører og profesjonelle), korps, kor og band i alle sjangere og aldere er velkommen til å melde seg på. Uansett om du ønsker å spille en låt eller fem. Artistene skal ut av øvingsrommet, og vise seg vederlagsfritt frem for publikum.

Arrangører

Musikkfest Jessheim arrangeres av Ullensaker kommune, Jessheim storsenter og Kulturbanken Kreti & Pleti.

Hvorfor musikkfest?

Musikk er et «språk» alle forstår og en viktig brobygger for oss mennesker uansett bakgrunn. Vi ønsker å synligjøre det lokale og regionale musikklivet i Ullensaker og trekke musikken ut i gatene når våren blomstrer for fullt. 

Musikkfest vil være en viktig møteplass for hele familien der publikum får gratis konsertopplevelser og artistene får en scene til å formidle sin musikk.

Bakgrunn

Fête de la Musique, National Music Day, eller den norske varianten Musikkfest finnes nå i mer enn i 100 land. Fellesnevneren er at musikken stort sett er utendørs, artistene opptrer vederlagsfritt og alt er gratis for publikum. Fete de la Musique har som offisiell dato 21. juni. Denne datoen har vist seg vanskelig i Norge, bl.a. på grunn av vår ferieavvikling.

Spørsmål?

Spørsmål kan sendes til frode.larsen@ullensaker.kommune.no


Publisert: 24.10.2019 14:00:00
Sist endret: 27.04.2020 14:29