Innhold

Påmelding

Påmelding til alle aktiviteter er åpen fra 24. mai til 31. mai og skjer via digitalt påmeldingsskjema. Trykk på knappen for å komme til skjemaet:

Påmeldingsskjema sommeraktiviteter

Alle søkere kan prioritere inntil 3 aktiviteter i sin søknad. Dette er fordi flest mulig skal få tilbud om å delta på en sommeraktivitet i løpet av ferien. Plasser til kursene fordeles etter søknadsfristens utløp og svar om tilbud kan forventes innen 6. juni. Informasjon om tildeling av plasser vil foregå via e-post som oppgis i søknaden.

NB! Dersom det ønskes plass på Sommerlab, må det søkes direkte til www.forskerfabrikken.no.  Påmeldingen åpner også der 24. mai.

Evt. Ledige plasser etter første tildeling, legges ut etter 6. juni.

Transport

For de som har behov for å benytte kollektiv transport for å komme seg til sommeraktiviteten, kan vi tilby Ruter reisekort, slik at deltageren kan komme seg kostnadsfritt til og fra aktiviteten i den perioden den gjelder. Reisekort vil bli utdelt første dag på aktiviteten for de som har krysset av for det i påmeldingsskjemaet.  

Vi gjør oppmerksom på at de som melder seg på etter at påmeldingsskjemaet er stengt, ikke er garantert reisekort, men vi vil gjøre vårt beste for å dekke innmeldt behov.

Kontaktinformasjon  

For generelle spørsmål; sommerskole@ullensaker.kommune.no.

Dansecamp i streetdance med Marvin og Susie

 plakat dansecamp i streetdance

For alle nivåer! Med Marvin og Susie fra Åwesome Events, i Atlas sine lokaler.

Målgruppe: 5. - 7. trinn

Dato/tid: 17. og 18. juni, kl. 10:00 - 12:00 (NB! samme gruppe begge dager!)

Sted: Atlas kulturarena

 

Forskerfabrikkens sommerlab - Energimysteriet

Bilde av barn Forskerfabrikkens sommerskole

Sommerlab er en kreativ og lærerik sommerskole for de som går ut av 4.–6. trinn før sommerferien. Sammen skal vi utforske elektriske kretser og kjemiske reaksjoner, og bygge vår egen solcellebil. Vi skal også løse en mystisk kriminalsak, Energimysteriet, der vi blant annet sikrer fingeravtrykk og lærer om DNA. Alle kursdager inneholder eksperimenter, fysisk aktivitet og morsomme oppgaver. Mer informasjon og påmelding på www.forskerfabrikken.no 

Målgruppe: 5. - 7. trinn (f.2013, 2012 og 2011)

Dato/tid: Mandag - fredag kl. 09:00 - 15:00

Sted:

 • Uke 25: Skogmo skole og Åreppen skole
 • Uke 32: Døli skole

 

Musikkmoro

Musikkmoro

Kom å ha det gøy med musikk! Vi spiller blant annet  trommer, boomwhackers, gitar og har bandverksted. Du vil få muligheten til å prøve ut litt forskjellig, spille sammen med andre og få en enkel opplæring i ulike bandinstrumenter. Det er en fordel om du har erfaring med å spille et instrument eller synge fra før. Gjennom uka blir det fokus på mestring, improvisasjon, samspill, moro og kreativitet.  

Målgruppe: 5. - 10. trinn

Dato/tid: Uke 25 og uke 31. mandag - fredag kl. 10:00-15:00

Sted: Algarheim skole

 

Moro med mat

Er du glad i å lage mat sammen med andre? Vi kommer til å lage mye god og spennende mat, og du vil få med deg din egen kokebok når uka er over. Du får lære om andre lands kulturer og mattradisjoner. Vi drar på gårdsbesøk og får se hvordan melk produseres. Vi skal også ut på tur og lage mat på stormkjøkken. Vi setter av godt med tid til å bli kjent med hverandre gjennom morsomme aktiviteter.

 Målgruppe: 5. - 7. trinn

Dato/tid: Uke 25: mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00

Sted: Algarheim skole

 

Operasjon sommersprell

Liker du å utfordre deg selv? Liker du å bruke hele kroppen? Klarer du å ta gode valg og inkluderer andre i aktivitet? Kanskje du skal prøve deg på operasjon sommersprell?

 Denne uken skal vi utfolde oss utendørs, under vann og høyt oppe i trær. Vi skal samarbeide godt og mest sannsynlig stifte nye bekjentskap. Det blir gjennom ballspill, leker og oppgaver inspirert av Kompani Lauritsen. Er du klar for å bli den beste utgaven av deg selv?

Målgruppe: 5. - 10.trinn

Dato/tid: Uke 25: mandag - fredag kl. 10:00 - 15:00

Sted: Gystadmarka barneskole

 

Skaperverksted

På skaperverkstedet skal du få være kreativ! Du vil få lære om og prøve både 3D-printing, laserkutting, programmering og enkel elektronikk, og du vil få være med på å lage en prototype til en oppfinnelse som skal løse praktiske problemer.

Målgruppe: 5. - 10.trinn

Dato/tid:

 • 19. Juni: 10:00 - 14:00 
 • 20. Juni: 10:00 - 14:00
 • 21. Juni: 10:00 - 15:00 (utstilling for foresatte 14:00 - 15:00)

Uke 26:

 • 26. Juni: 10:00 - 14:00 
 • 27. Juni: 10:00 - 14:00
 • 28. Juni: 10:00 - 15:00 (utstilling for foresatte 14:00 - 15:00)

Sted: Gystadmarka ungdomsskole, teknologirommet

 

Friluftsliv for alle

Vi gjennomfører en uke med varierte og utfordrende øvelser, som bygger seg opp til en overnattingstur som går fra torsdag til fredag. Vi håper å treffe både de med lite friluftserfaring fra tidligere, samt de som har vært en del ute i skog og natur. Formålet med uka er å skape gode opplevelser og erfaringer som deltagerne kan benytte seg av i framtiden.

Målgruppe: 5. - 10.trinn

Dato/tid: Uke 25: mandag - onsdag kl. 09:00 - 14:00, overnattingstur torsdag - fredag: oppmøte kl. 09:00 torsdag og avslutter kl. 13:00 fredag. 

Sted: Gystadmarka barneskole

 

Sommerblanding av aktiviteter

Bli med på en variert uke med morsomme og sosiale aktiviteter. I løpet av uka skal vi blant annet innom ulike hobbyaktiviteter, matlaging, sang, natursti og besøk til zoologisk museum og botanisk hage. Blir du med?

Målgruppe: 5. - 7.trinn

Dato/tid: Uke 25: mandag-fredag kl. 10:00 - 15:00

Sted: Gystadmarka barneskole

 

Sommerteaterskole på Romerike folkehøgskole

Liker du å spille teater? Da er dette tilbudet en glimrende mulighet til å få 3 dager på ærverdige Romerike Folkehøgskole med teater, lek og sosialt samvær, mat og overnatting, og alt gratis! Teaterpedagoger fra  kulturskolen har ansvar for opplegget.

 Målgruppe: 7. trinn (født 2011) - 17år

Dato/tid: Uke 25: mandag 19. juni kl. 16:00 - onsdag 21. juni kl. 17:00 (henteforestilling fra kl. 17:00)

Sted: Romerike folkehøgskole

 

Keramikkurs  - Dyrehoder og masker

Med inspirasjon fra indianske og afrikanske masker får deltakerne forme sin egen maske i leire. De får en innføring i tredimensjonal kunst, og lærer å se en gjenstand fra flere sider. De lærer å prege overflaten med ulike mønstre fra for eksempel blonder, blader, netting eller bobleplast.

Praktisk: Ta med arbeidsskjorte, forkle eller lignende, eventuelt drikke og matpakke.

Gruppa møtes igjen i august for å legge glasur på det som er laget. Vi ønsker at deltakerne skal få en erfaring i å male det de har laget med glasurer, og se den forvandlingen det medfører etter å ha blitt brent en gang til i det som heter glasurbrann.

Det blir også lagt ut et keramikkurs for barn 7-10 år utenom denne påmeldingen, info kommer på facebook og instagram.

Målgruppe: 5. - 7. trinn

Dato/tid: 19. og 20. Juni, kl. 13:00 - 15:00, og 7. august kl. 13:00 - 15:00 (NB! samme gruppe alle dager!)

Sted: Galleri Jessheim

 

E-sport

I dette kurset kan du lære alt om den voksende og populære verden av e-sport og gaming. Om du er en nybegynner eller en erfaren spiller, gutt eller jente, vil kurset gi deg muligheten til å utvikle dine spillferdigheter sammen med andre. Kurset vil også ta opp andre viktige sider ved e-sport som samarbeid, kommunikasjon, nettvett og streaming. Bli med og lær sammen med andre e-sportsentusiaster og opplev spenningen, samtidig som du utvikler kunnskap for trygg og ansvarlig gaming! Vi gjør oppmerksom på at enkelte av spillene som vil benyttes i løpet av uka, kan ha anbefalt aldersgrense høyere enn alderen til de yngste i målgruppen. Gjennomføring vil i alle tilfeller skje i kontrollerte former under veiledning og oppsyn av voksne. Påmelding til dette kurset betyr at foresatte samtykker til dette.

Målgruppe: 5. - 10.trinn

Dato/tid: Uke 31: Mandag - fredag kl. 10:00 - 15:00

Sted: Kløfta Il, klubbhuset. Holmsmoen 12, 2040 Kløfta

 

Tilrettelagt tilbud med sang og dans

Kom og bli med på morsom musikksommerskole, der vi skal utforske forskjellige instrumenter, bevegelse til musikk, rytmer, dans og sang!

Her blir opplegget spesielt tilpasset for barn og unge med spesielle behov! Alle kan komme som de er! Det er ikke et krav å ha spilt et instrument eller sunget tidligere. Her skal vi i hovedsak ha det gøy og utforske musikkens verden.

Målgruppe: Barn og unge med behov for tilrettelagt undervisning

Dato/tid: 31. juli - 03. august, kl. 10:00 - 14:00 alle dager

Sted: Fakkelstudioet Jessheim Storsenter/Atlas

 

Kreativ inne og ute

Liker du å være kreativ? Bli med å lag ditt eget spikerbilde og lær deg å tegne med kull. Vi skal kose oss med kreative oppgaver både inne og ute. Kanskje får du deg også noen nye venner for livet.

Målgruppe: 5. - 7. trinn

Dato/tid: Uke 31: tirsdag - fredag kl. 10:00 - 14:00

Sted: Algarheim skole

 

Sommersang

Er du glad i å synge eller har du lyst til å prøve det ut sammen med andre? Guro Lødemel (sanger og dirigent for Jessheim jentekor) og Inna Aam (pianist og pianopedagog i kulturskolen) ønsker alle gutter og jenter i 5.-10.klasse velkommen til fire musikalske dager med sommersang! Det blir fine og morsomme sanger, flerstemt sang, glade rytmer, sangteknikk og mye mer. De som har lyst kan også få prøve seg som solister. Siste dag avsluttes med en liten konsert på biblioteket kl 13.00 for familie og venner.

Meld dere på og bli med og syng!

Målgruppe: 5. - 10. trinn

Dato/tid: 07. august - 10. august, kl. 10:00 - 14:00 alle dager

Sted: Kommunestyresalen på Ullensaker rådhus (Ullr)

 

Sirkus. Akrobatikk, luftakrobatikk og andre sirkusferdigheter

Velkommen til vårt magiske sommersirkus!

I løpet av denne uken vil barna lære akrobatikk (enkelt, dobbelt og i gruppe), luftakrobatikk (lyra og tissue) og sirkusferdigheter (sjonglering, poi, stylter, etc). I tillegg lager vi et sirkusshow og fremfører det siste dag. Og sist men ikke minst skal vi lære å jobbe i gruppe ved å hjelpe og støtte av hverandre, og ha det MYE gøy! Alt dette på en uke? JA! Det er begrenset med plasser så meld deg på. Kom og bli med oss, vi gleder oss til å møte dere!

Målgruppe: 5. - 7. trinn og 8. trinn - 20 år

Dato/tid: Uke 31; 31. juli - 4. august

 • 5. - 7. trinn: kl. 10:00 - 11:30
 • 8. trinn - 20 år: kl. 12:00 - 14:00

Sted: Ullensaker kulturhus, Black box

 

Jessheimbadets aktivitetsuker

Jessheimbadets sommerskole

Bli med på en morsom og sosial opplevelse, møt nye venner og lær noe nytt. 

I løpet av uken blir det svømmeaktiviteter, selvberging, HLR, ballspill, aktiv læring, brettspill og mye mer.  

Målgruppe: 5. - 7. trinn

Dato/tid: Uke 27, 28, 31 og 32: mandag - fredag kl. 09:00 - 15:00

Sted: Jessheimbadet, Aktivitetsvegen 11, 2069 Jessheim

 

Dansecamp i streetdance med Marvin og Susie

For alle nivåer! Med Marvin og Susie fra Åwesome Events, i Atlas sine lokaler.

Målgruppe: 8. trinn – 20 år

Dato/tid: 17. og 18. Juni, kl. 12:30 - 15:00 (NB! samme gruppe begge dager!)

Sted: Atlas kulturarena

 

CALYPSO/HUSET - Lisebergtur

Bli med ungdomshusene Calypso og Huset på tur til Liseberg i Gøteborg og tilbringe en hel dag i fornøyelsesparken.

Målgruppe: 8. - 10.trinn

Dato/tid: 17.juni, kl. 07:00 - 02:30

Sted: Oppmøte ved busstopp ved Nordby ungdomsskole eller Kløfta stasjon. Mer informasjon blir gitt etter påmelding.

 

Musikkmoro

Musikkmoro

Kom å ha det gøy med musikk! Vi spiller blant annet  trommer, boomwhackers, gitar og har bandverksted. Du vil få muligheten til å prøve ut litt forskjellig, spille sammen med andre og få en enkel opplæring i ulike bandinstrumenter. Det er en fordel om du har erfaring med å spille et instrument eller synge fra før. Gjennom uka blir det fokus på mestring, improvisasjon, samspill, moro og kreativitet.  

Målgruppe: 5. - 10.trinn

Dato/tid: Uke 25 og uke 31. mandag - fredag kl. 10:00 - 15:00

Sted: Algarheim skole

 

Friluftsliv for alle

Vi gjennomfører en uke med varierte og utfordrende øvelser, som bygger seg opp til en overnattingstur som går fra torsdag til fredag. Vi håper å treffe både de med lite friluftserfaring fra tidligere, samt de som har vært en del ute i skog og natur. Formålet med uka er å skape gode opplevelser og erfaringer som deltagerne kan benytte seg av i framtiden.

Målgruppe: 5. - 10.trinn

Dato/tid: Uke 25: mandag - onsdag kl. 09:00 - 14:00, overnattingstur torsdag - fredag: oppmøte kl. 09:00 torsdag og avslutter kl. 13:00 fredag 

Sted: Gystadmarka barneskole

 

Keramikkurs -Portrett

På dette kurset skal elevene få forme et tredimensjonalt hode. De får lære om hodets anatomi, rom og volum, perspektiv og proporsjoner. Utover denne oppgaven kan de få lage andre ting i leire om de ønsker det.

Praktisk: Ta med arbeidsklær, matpakke og drikke. Det blir lagt inn en god pause på ca en time. Det er sommer og vi legger vekt på at det skal være rom for å slappe av, være sosial og tid til å være ute og nyte solen.

 Gruppa møtes igjen i august for å legge glasur på det som er laget. Vi ønsker at deltakerne skal få en erfaring i å male det de har laget med glasurer, og se den forvandlingen det medfører etter å ha blitt brent en gang til i det som heter glasurbrann.

Det blir også lagt ut et keramikkurs for barn 7-10 år utenom denne påmeldingen, info kommer på facebook og instagram.

Målgruppe: 8. trinn – 18 år

Dato/tid: 21., 22. og 23. Juni, kl. 10:00 - 15:00, og tirsdag 8. august kl. 10:00 - 13:00 (NB! samme gruppe alle dager!)

Sted: Galleri Jessheim

 

Skaperverksted

På skaperverkstedet skal du få være kreativ! Du vil få lære om og prøve både 3D-printing, laserkutting, programmering og enkel elektronikk, og du vil få være med på å lage en prototype til en oppfinnelse som skal løse praktiske problemer.

Målgruppe: 5. - 10.trinn

Dato/tid:

 • 19. juni: 10:00 - 14:00 
 • 20. juni: 10:00 - 14:00
 • 21. juni: 10:00 - 15:00 (utstilling for foresatte kl.14:00 - 15:00)

Uke 26:

 • 26. juni: 10:00 - 14:00 
 • 27. juni: 10:00 - 14:00
 • 28. juni: 10:00 - 15:00 (utstilling for foresatte kl. 14:00 - 15:00)

Sted: Gystadmarka ungdomsskole, teknologirommet

 

Operasjon sommersprell

Liker du å utfordre deg selv? Liker du å bruke hele kroppen? Klarer du å ta gode valg og inkluderer andre i aktivitet? Kanskje du skal prøve deg på operasjon sommersprell?

Denne uken skal vi utfolde oss utendørs, under vann og høyt oppe i trær. Vi skal samarbeide godt og mest sannsynlig stifte nye bekjentskap. Det blir gjennom ballspill, leker og oppgaver inspirert av Kompani Lauritsen. Er du klar for å bli den beste utgaven av deg selv?

Målgruppe: 5. - 10.trinn

Dato/tid: Uke 25: mandag - fredag kl. 10:00 - 15:00

Sted: Gystadmarka barneskole

 

Sommerteaterskole på Romerike Folkehøgskole

Liker du å spille teater? Da er dette tilbudet en glimrende mulighet til å få 3 dager på ærverdige Romerike Folkehøgskole med teater, lek og sosialt samvær, mat og overnatting, og alt gratis! Teaterpedagoger fra  kulturskolen har ansvar for opplegget.

Målgruppe: 7.trinn (f.2011) - 17år

Dato/tid: Uke 25: Mandag 19. juni kl. 16:00 - onsdag 21. juni kl. 17:00 (henteforestilling fra kl. 17:00)

Sted: Romerike folkehøgskole

 

CALYPSO/HUSET - Actionweek: Padletur med kano og SUP

Bli med ungdomshusene Calypso og Huset på padletur ved Storøyungen/Romeriksåsen i  Kano og SUP.

Målgruppe: 8. - 10.trinn

Dato/tid: 26.juni, kl.11:00 - 16:00 

Sted: Oppmøte Calypso ungdomshus. Mer informasjon blir gitt etter påmelding.

 

CALYPSO/HUSET - Actionweek: Megasklie Nordbytjernet

Ungdomshusene Calypso og Huset setter opp Megasklie ved Nordbytjernet. Vi griller, tar med partyboxen og kjører konkurranser gjennom ettermiddagen. Det krever ingen påmelding for å delta!

Målgruppe: 8. - 10.trinn

Dato/tid: 27.juni, kl.12:00 - 16:00

Sted: Oppmøte Nordbytjernet

Kontaktperson: Calypso ungdomshus - E-post

 

CALYPSO/HUSET - Actionweek: EVOtag - Fysisk gaming

EVOTAG er et multiplayer gaming produkt som tar dataspill ute i det virkelige liv. Det er ekte og intens spilling med bevegelse, trening og frisk luft – og som gir et adrenalinkick!

Målgruppe: 8. - 10.trinn

Dato/tid:

 • 28.juni, kl.11:00 - 16:00
 • 30.juni, kl. 11:00 - 16:00

Sted: Oppmøte Calypso ungdomshus

 

CALYPSO/HUSET - Actionweek: Bø sommerland

Bli med ungdomshusene Calypso og Huset på tur til  Bø sommerland og tilbring dagen der!

Målgruppe: 8. - 10.trinn

Dato/tid: 29.juni, kl. 07:00 - 20:00

Sted: Oppmøte ved busstopp ved Nordby ungdomsskole eller Kløfta stasjon. Mer informasjon blir gitt etter påmelding.

 

E-sport

I dette kurset kan du lære alt om den voksende og populære verden av e-sport og gaming. Om du er en nybegynner eller en erfaren spiller, gutt eller jente, vil kurset gi deg muligheten til å utvikle dine spillferdigheter sammen med andre. Kurset vil også ta opp andre viktige sider ved e-sport som samarbeid, kommunikasjon, nettvett og streaming. Bli med og lær sammen med andre e-sportsentusiaster og opplev spenningen, samtidig som du utvikler kunnskap for trygg og ansvarlig gaming! Vi gjør oppmerksom på at enkelte av spillene som vil benyttes i løpet av uka, kan ha anbefalt aldersgrense høyere enn alderen til de yngste i målgruppen. Gjennomføring vil i alle tilfeller skje i kontrollerte former under veiledning og oppsyn av voksne. Påmelding til dette kurset betyr at foresatte samtykker til dette.

Målgruppe: 5. - 10.trinn

Dato/tid: Uke 31: Mandag - fredag kl. 10:00 - 15:00

Sted: Kløfta Il, klubbhuset. Holmsmoen 12, 2040 Kløfta

 

Tilrettelagt tilbud med sang og dans

Kom og bli med på morsom musikksommerskole, der vi skal utforske forskjellige instrumenter, bevegelse til musikk, rytmer, dans og sang!

Her blir opplegget spesielt tilpasset for barn og unge med spesielle behov! Alle kan komme som de er! Det er ikke et krav å ha spilt et instrument eller sunget tidligere. Her skal vi i hovedsak ha det gøy og utforske musikkens verden.

Målgruppe: Barn og unge med behov for tilrettelagt undervisning

Dato/tid: 31. juli - 03.august, kl. 10:00 - 14:00 alle dager

Sted: Fakkelstudioet Jessheim Storsenter/Atlas

 

Sommersang

Er du glad i å synge eller har du lyst til å prøve det ut sammen med andre? Guro Lødemel (sanger og dirigent for Jessheim jentekor) og Inna Aam (pianist og pianopedagog i kulturskolen) ønsker alle gutter og jenter i 5.-10.klasse velkommen til fire musikalske dager med sommersang! Det blir fine og morsomme sanger, flerstemt sang, glade rytmer, sangteknikk og mye mer. De som har lyst kan også få prøve seg som solister. Siste dag avsluttes med en liten konsert på biblioteket kl 13.00 for familie og venner.

Meld dere på og bli med og syng!

Målgruppe: 5. - 10. klasse

Dato/tid: 07. august - 10. august, kl 10:00 - 14:00 alle dager

Sted: Kommunestyresalen på Ullensaker rådhus (Ullr)

 

Sirkus. Akrobatikk, luftakrobatikk og andre sirkusferdigheter

Velkommen til vårt magiske sommersirkus!

I løpet av denne uken vil barna lære akrobatikk (enkelt, dobbelt og i gruppe), luftakrobatikk (lyra og tissue) og sirkusferdigheter (sjonglering, poi, stylter, etc). I tillegg lager vi et sirkusshow og fremfører det siste dag. Og sist men ikke minst skal vi lære å jobbe i gruppe ved å hjelpe og støtte av hverandre, og ha det MYE gøy! Alt dette på en uke? JA! Det er begrenset med plasser så meld deg på. Kom og bli med oss, vi gleder oss til å møte dere!

Målgruppe: 5. - 7. klasse og 8. klasse -20 år

Dato/tid: Uke 31; 31. juli - 4. august

 • 5. -7. klasse: kl. 10:00 - 11:30
 • 8. klasse - 20 år: kl. 12:00 - 14:00

Sted: Ullensaker kulturhus, Black box

 

Band- og låtskriverworkshop

Ønsker du å spille i band eller skrive låter, eller gjør du kanskje det fra før? På band- og låtskriverworkshop med Stian og Stian kan du få jobbe med å spille sammen med andre, skrive låter og også spille inn musikken din i et ekte, proft studio! Du kan jobbe med hvilket instrument du ønsker (stemmen er også et instrument), det eneste kravet er at du har et ønske om å holde på med musikk!

Målgruppe: 8. trinn – 20 år

Dato/tid: 12. og 13. august, kl. 12:00 - 17:00 (NB! samme gruppe begge dager!)

Sted: Huset på Kløfta

 

Dansecamp i streetdance med Marvin og Susie 

For alle nivåer! Med Marvin og Susie fra Åwesome Events, i Atlas sine lokaler.

Målgruppe: 8. trinn – 20 år

Dato/tid: 17. og 18. juni, kl. 12:30 - 15:00 (NB! samme gruppe begge dager!)

Sted: Atlas kulturarena

 

ATLAS - Paintball 

Bli med på en morsom ettermiddag med paintball! Oppmøte på Atlas, derfra felles buss til Armydays.

Målgruppe: 10. trinn - 20 år

Dato/tid: Uke 25: 19. juni kl. 14:30 - 17:30

Sted: Oppmøte på Atlas

 

ATLAS - Tur til Tusenfryd 

Bli med på tur til Tusenfryd med ansatte fra Atlas! Vi stiller med buss til og fra, oppmøte ved Atlas kulturarena.

Målgruppe: 10. trinn – 20 år

Dato/tid: 21. juni, kl. 10:00 - 17:00

Sted: Oppmøte på Atlas

 

ATLAS - Tur til Høyt og lavt

Bli med til Høyt og lavt klatrepark med ansatte fra Atlas! Vi stiller med buss til og fra, oppmøte ved Atlas kulturarena.

Målgruppe: 10. trinn – 20 år

Dato/tid: 22. juni, kl. 11:30 - 15:30

Sted: Oppmøte på Atlas

 

Sommerfest på Atlas 

Atlas griller og  har wipe-out ute på plenen bak rådhuset! Konkurranser og moro!

Ingen påmelding. 

Målgruppe: 10. trinn – 20 år 

Dato/tid: 23. juni, kl. 15:00 - 21:00 

Sted: Atlas kulturarena 

 

Keramikkurs -Portrett

På dette kurset skal elevene få forme et tredimensjonalt hode. De får lære om hodets anatomi, rom og volum, perspektiv og proporsjoner. Utover denne oppgaven kan de få lage andre ting i leire om de ønsker det.

Praktisk: Ta med arbeidsklær, matpakke og drikke. Det blir lagt inn en god pause på ca en time. Det er sommer og vi legger vekt på at det skal være rom for å slappe av, være sosial og tid til å være ute og nyte solen.

 Gruppa møtes igjen i august for å legge glasur på det som er laget. Vi ønsker at deltakerne skal få en erfaring i å male det de har laget med glasurer, og se den forvandlingen det medfører etter å ha blitt brent en gang til i det som heter glasurbrann.

Det blir også lagt ut et keramikkurs for barn 7-10 år utenom denne påmeldingen, info kommer på facebook og instagram.

Målgruppe: 8. trinn – 18 år

Dato/tid: 21., 22. og 23. juni, kl. 10:00 - 15:00, og tirsdag 8. august kl 10:00 - 13:00 (NB! samme gruppe alle dager!)

Sted: Galleri Jessheim

 

Sirkus. Akrobatikk, luftakrobatikk og andre sirkusferdigheter

Velkommen til vårt magiske sommersirkus!

I løpet av denne uken vil barna lære akrobatikk (enkelt, dobbelt og i gruppe), luftakrobatikk (lyra og tissue) og sirkusferdigheter (sjonglering, poi, stylter, etc). I tillegg lager vi et sirkusshow og fremfører det siste dag. Og sist men ikke minst skal vi lære å jobbe i gruppe ved å hjelpe og støtte av hverandre, og ha det MYE gøy! Alt dette på en uke? JA! Det er begrenset med plasser så meld deg på. Kom og bli med oss, vi gleder oss til å møte dere!

Målgruppe: 5. - 7. trinn og 8. trinn -20 år

Dato/tid: Uke 31; 31. juli - 4. august

 • 5. - 7. klasse: kl. 10:00 - 11:30
 • 8. klasse - 20 år: kl. 12:00 - 14:00

Sted: Ullensaker kulturhus, Black box

 

Band- og låtskriverworkshop

Ønsker du å spille i band eller skrive låter, eller gjør du kanskje det fra før? På band- og låtskriverworkshop med Stian og Stian kan du få jobbe med å spille sammen med andre, skrive låter og også spille inn musikken din i et ekte, proft studio! Du kan jobbe med hvilket instrument du ønsker (stemmen er også et instrument), det eneste kravet er at du har et ønske om å holde på med musikk!

Målgruppe: 8. trinn – 20 år

Dato/tid: 12. og 13. august kl. 12:00 - 17:00 (NB! samme gruppe begge dager!)

Sted: Huset på Kløfta

 

ATLAS - Bowling

Gratis bowling, pizza og brus!

Målgruppe: 10. trinn – 20 år

Dato/tid: 9. august, kl. 18:00 - 20:00

Sted: Bowling1 Jessheim


Publisert: 04.05.2023 08:14:00
Sist endret: 30.05.2023 13:51