Innhold

Kulturnatt 

KulturnattGardermoregionen med kommunene Ullensaker, Eidsvoll, Hurdal, Nes, Gjerdrum og Nannestad er en spennende region, med mange kulturarenaer, viktige kulturminner og mye kulturell aktivitet. Dette vil vi synliggjøre i ett arrangement. Kulturnatt Gardermoregionen ble arrangert for 1. gang i 2019.

Kulturnatt 2024 blir lørdag 12. oktober!

Arr: Ullensaker kommune, Nes kommune, Hurdal kommune, Gjerdrum kommune, Eidsvoll kommune, Nannestad kommune

Lysvandring Nordbytjernet. SkulpturstoppVi gjentar suksessen i 2024 med en lysvandring med kulturelle innslag rundt Nordbytjernet. 

Vi legger opp til en sti med fakler rundt tjernet lørdag 12. oktober kl. 19.00 - 21.00 og inviterer lag/foreninger og andre kulturaktører til å bidra med ulike kulturelle innslag på vandringen.

Frivilligsentralen serverer gratis grillpølser, kaker, kaffe og saft. 

På Kulturnatt ønsker vi kulturaktivitet i hele regionen, på alle arenaer—intet er for lite—intet er for stort. Vi samler alle arrangementene i ett program som markedsføres digitalt.

Eget arrangement

  • Du som arrangør har ansvar for eget arrangement med planlegging, markedsføring, gjennomføring og økonomi
  • Til påmelding trenger vi informasjon om: tittel, tidspunkt, sted, kort tekst om arrangement og pris

Delta på lysvandringen

  • Til påmeldingen trenger vi informasjon om hva dere ønsker å delta med, ca. hvor mange dere er og om det er noe spesielle hensyn vi må ta ift. hvor dere skal stå
  • Frivilligsentralen serverer gratis grillpølser, kaker, kaffe og saft – men er det andre som ønsker å servere noe er det selvsagt åpent for det. 
  • Det er ikke tilgjengelig strøm, og dere må selv ta med det dere trenger til innslaget/ deres aktivitet

Påmelding innen 13. september for kulturaktører

Ullensaker kommune, enhet Kultur v/ rådgiver Kathrine Øynebråten kathrine.oynebraten@ullensaker.kommune.no / tlf. 940 28 042

Håper dere vil være med å sette regionen vår på kartet!


Publisert: 03.01.2019 14:46:00
Sist endret: 12.12.2023 09:38