Musikkfest Jessheim

musikkfest Jessheim logo

Alle musikkaktører som korps, kor og band i alle sjangere og aldre er velkommen til å delta. Artistene opptrer vederlagsfritt fra ulike scener i Jessheim sentrum, og alt er gratis for publikum.

Musikkfest 2024: lørdag 1. juni.

Program 2024

Program musikkfest 2024

 

  

 

 

For nyheter og program følg med på vår Facebook side.

Hvorfor musikkfest?

Musikk er et «språk» alle forstår og en viktig brobygger for oss mennesker uansett bakgrunn. Vi ønsker å synligjøre det lokale og regionale musikklivet i Ullensaker og trekke musikken ut i gatene når våren blomstrer for fullt. 

Musikkfest vil være en viktig møteplass for hele familien der publikum får gratis konsertopplevelser og artistene får en scene til å formidle sin musikk.

Bakgrunn for Musikkfest

Fête de la Musique, National Music Day, eller den norske varianten Musikkfest finnes nå i mer enn i 100 land. Fellesnevneren er at musikken stort sett er utendørs, artistene opptrer vederlagsfritt og alt er gratis for publikum. Fete de la Musique har som offisiell dato 21. juni. Denne datoen har vist seg vanskelig i Norge, bl.a. på grunn av vår ferieavvikling.

Hvem kan delta?

Alle artister (amatører og profesjonelle), korps, kor og band i alle sjangere og aldere er velkommen til å melde seg på. Uansett om du ønsker å spille en låt eller fem. Artistene skal ut av øvingsrommet, og vise seg vederlagsfritt frem for publikum.

Påmelding & Spørsmål

Påmelding innen 1. mai.

Spørsmål? - kontakt enhet Kultur v/ produksjonsansvarlig Frode Larsen frode.larsen@ullensaker.kommune.no / tlf. 984 83 091

Musikkfest Jessheim arrangeres av Ullensaker kommune, Jessheim storsenter og Kulturbanken Kreti & Pleti.


Publisert: 24.10.2019 14:00
Sist endret: 28.05.2024 10:58