Innhold

Alle kan delta og alt er lov - bare fantasien setter grenser...

UKM UllensakerUKM - Ung Kultur Møtes, tidligere Ungdommens kulturmønstring, gir deg som er mellom 10-20 år sjansen til å vise fram egne prosjekter. Alle typer kulturuttrykk kan delta: dans, teater, rock, husflid, pop, video, rap, kor, søm, tegning, kunstverk, malerier, foto, opera, akrobatikk, standup, korps, kulokk, bandmusikk, joik, lyrikk………nyskapende eller tradisjon. Alt er lov; her er det bare fantasien som setter grenser.

Både grupper og enkeltpersoner kan delta, og du kan gjerne samarbeide med noen som driver med helt andre ting enn du selv gjør. Kanskje heavy metall og ballett? Hva med akrobatikk og pop? Eller kulokk og rapp i skjønn harmoni?

Om du er nybegynner eller erfaren spiller ingen rolle. Alle er velkommen til å delta i UKM!

Viktig å vite

UKM er ikke en konkurranse, men en mønstring. Det betyr at man ikke vinner noe, men at gevinsten i seg selv er å framføre sine ting på en profesjonell arena. Dere får bruke de samme lokalitetene og finessene som våre besøkende, profesjonelle artister bruker.

Ved kommune- og fylkesmønstringene tar man ut deltagere til neste nivå. Denne utvelgelsen foretas av en jury. På tross av dette er det likevel ikke en konkurranse i vanlig forstand. Juryenes vekt på at de som blir tatt ut best mulig skal speile den lokale (eller regionale) mangfoldet. Det er altså ikke nødvendigvis alltid de kvalitetsmessig beste utøverne som går videre.

UKM i Ullensaker

Mønstringen avvikles i Ullensaker Kulturhus med utstilling i foajeen og forestilling i Kong Rakne.

Følg UKM Ullensaker på Facebook

Påmelding skjer via UKM : www.ukm.no

Kontakt enhet Kultur, Ung Kultur v/Arnfinn Håndstad Algarheim. E-post:  Arnfinn.Handstad.Algarheim@ullensaker.kommune.no /tlf. 975 94 073

 


Publisert: 06.12.2016 14:52:36
Sist endret: 14.06.2024 08:55