Målet er at hallen skal bli et populært samlingssted på tvers av idrett og kultur. Kulturskolen har allerede startet med aktivitet på nye Algarheim skole, og nå gleder de seg til å ta plass i hallen og det nye dansestudioet.

 – Så langt har vi etablert et sirkuskurs på Algarheim skole. Vi starte så vidt denne våren og har nå en fulltallig gruppe allerede. Vi håper dette vil vokse i årene fremover, forteller rektor på kulturskolen, Live Rosenvinge.

Stemning for idrett og kultur

Hallen egner seg godt til forskjellige kunstformer. Blant annet er aktivitetssalen utstyrt med et spesialbygde dansegulv og speil på veggen, som er viktig i danseundervisning. Korpsene og forskjellige idrettsklubber skal også bidra med å skape lyd og stemning i hallen.

Hallen egner seg godt til forskjellige kunst-og idrettsformer som sang, dans og ballsport. Blant annet er aktivitetssalen utstyrt med et spesialbygde dansegulv og speil på veggen, som er viktig i danseundervisning. Salen kan også brukes til blant annet aerobic, dans, fekting og kampsport.

Korpsene og forskjellige idrettsklubber skal også bidra med å skape lyd og stemning i hallen. Både håndball- og innebandylag har tatt i bruk hallen til sine treninger. 

Bygd på ett år

Algarheim skole flerbrukshall har en sprintstripe, tribune som kan trekkes inn og ut og har plass til 350 tilskuere, 4 garderober, kiosk og enkel kjøkkeninnredning som kan brukes av lag og foreninger.

Både den nye flerbrukshallen og den nye skolen på Algarheim er bygd av entreprenørfirmaet Backe Romerike. Byggearbeidet ble startet i juli i 2020, og ble ferdigstilt ett år senere.

Se bilder fra åpningen her

Flerbrukshallen på AlgarheimFlerbrukshallen på AlgarheimFlerbrukshallen på AlgarheimFlerbrukshallen på AlgarheimFlerbrukshallen på AlgarheimFlerbrukshallen på Algarheim


Publisert: 16.09.2021 11:48
Sist endret: 16.09.2021 14:11