Blant de 1312 personene som har fått første vaksinedose er Kurt og Solveig Helene Henriksen. Vi møter ekteparet i et stort venteareal med dempet bakgrunnsmusikk etter at deres første stikk er satt. I enden av rommet er det en stor skjerm med klokke så alle vet når ventetiden på 20 minutter er over. Da kan de reise hjem. Bakerst i rommet sitter helsepersonell og overvåker at alt går bra med de som har fått vaksinen. 

Hvordan gikk dette spør vi?Bilder fra vaksinering ved The Qube

- Dette gikk kjempebra, nå er det bare å få satt andre dose om tre uker så kanskje vi snart kan leve et mer aktive liv igjen, sier ekteparet Henriksen

Ja, for hvordan har egentlig livet deres vært det siste året?

- Pyton! For jeg elsker å være aktiv og ute med venner, jeg går i syklubb med venninnene mine, men det siste året har vi jo nesten ikke gjort noen ting, sier Solveig Helene.  

- Siden pandemien startet har korøvelsene for koret mitt, Kløfta Sanglag, stadig uteblitt. Men vi har spilt inn julemusikk digitalt, og selv om digitale løsninger er gode så savner jeg å treffe koret, sier Kurt.  

Fikk time samtidig

Paret booket time for vaksinering digitalt og kontaktet vaksinasjonsteamet på telefon for å få time samtidig.

– Menneskene vi har snakket med er så hyggelige og hjelpsomme, sier Solveig Helene.

Om tre uker er ekteparet fullvaksinerte og håper på en lysere fremtid.

- Nå gleder vi oss til vi kan ut å reise igjen, vi håper vi kan reise til syden til høsten, sier kurt Henriksen - og jeg håper alle som kan ta vaksinen gjør det, sier Solveig Helene til slutt.

Vi ønsker ekteparet en aktiv fremtid.

Bilder fra vaksinering ved The Qube

Bilder fra vaksinering ved The QubeBilder fra vaksinering ved The QubeBilder fra vaksinering ved The Qube

 

 

 


Publisert: 15.02.2021 15:54
Sist endret: 18.01.2023 13:38