Kiosktilbudet vil bestå av brus, is, vafler, snacks og kaffe. I tillegg vil Jostein og hans medarbeidere spe på med mat fra grillen. 

- Vi skal grille deilige italienske pizzaer og burgere. Det er et gatekjøkken vi overtar, men vi vil ikke reetablere det som gatekjøkken. Vi skal ikke ha frityr, men heller satse på burgere av god kvalitet og lokale råvarer sammen med sunne alternativer, forteller Jostein.

Åpningstider

  • Hver dag ut august er det åpent kl:11:00 – 19:00. 
  • Deretter er det et ønske å ha åpent i helgene kl:11:00 – 16:00.

Konseptet skilte seg ut 

I utgangspunktet planla Carolina Cookers å betjene festivaler, markeder og arrangementer med grillmat av gode norske råvarer på grillen. Årets festivalsesong ble det fint lite av, og for Carolina Cookers ble kiosken på Nordbytjernet en ny mulighet.

 - Da det ikke ble noe av det vi hadde planlagt tenkte vi på hvilke steder folk oppholder seg over tid. Badestrender kom opp tidlig som et alternativ. Jeg ble klar over at det var planlagt en kiosk på Norbytjernet, og vi lyktes heldigvis med søknaden, smiler Jostein. 

Konseptet til Carolina Cookers passet veldig godt inn på Nordbytjernet.

- De har planer om å skape aktivitet i samarbeid med lag og foreninger utenom sesong og tenker på hele området. Dette gjorde at Carolina Cookers ble foretrukket foran de andre søkerne, sier Magne Kjensli, avdelingsleder for park og idrett, Ullensaker kommune. 

Pizza på grillen

Jostein i luka på den nye kiosken


Publisert: 08.07.2020 11:27
Sist endret: 08.07.2020 13:10