Sommerles 2020

Sommerles.no

- gjør det gøy å lese!

Sommerles er en digital lesekampanje på nettsiden sommerles.no. Barna lager seg en profil sammen med foreldrene, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og får XP (poeng) for hver leste side. Har du ikke nettilgang, kan du likevel delta med et vanlig lesepass. Da er det bare å stikke innom biblioteket for å få hjelp med det.

Sommerles er for barn i 1.-7.klasse og  varer fra 1. juni til 31. august.

Barna får tilgang til en spesialskrevet fortelling av forfatter Mari Moen Holsve, og et spill hvor man løser oppgaver knyttet til fortellingen.

I tillegg til XP kan barna også gjøre seg fortjent til digitale troféer og kule premier som kan hentes på biblioteket!

Sommerles er utviklet av Vestfoldbibliotekene, Vestfold fylkesbibliotek og firmaet Snuti ANS.

Iskremfest på Kløfta bibliotek

Alle som har opprettet en profil og lest minst fem bøker er velkommen til iskremfest

• Mandag 31. august kl. 18.00 på Kløfta bibliotek

OBS! I år er det begrenset antall plasser og med påmelding.
For at flest mulig barn får plass oppfordrer vi at kun en voksen melder seg på per barnegruppe.

Påmeldingen er fra og med mandag 17. august til: klofta.bibliotek@ullensaker.kommune.no med:
- Navn
- Telefonnummer
- Antall barn

I år feirer vi hele Norges Anne-Cath Vestly 100-årsjubileum. Anne-Cath Vestly var en mester i å skildre hverdagslige situasjoner på en varm og gjenkjennelig måte, hun stilte seg alltid på barnas side, og leken sto i sentrum. Adele Lærum Duus har valgt ut sine favoritthistorier fra bøkene om Mormor og de åtte ungene som hun vil lese for dere, krydret med filmklipp fra originalfilmene, der vi møter jubilanten selv i rollen som mormor

Har du lest ti bøker eller flere, er du med i trekning av fine bokpremier som blir delt ut på iskremfesten.

For mer informasjon kontakt Lina Kari Solli:
Epost: lina.kari.solli@ullensaker.kommune.no

Publisert: 02.06.2020 12:00:00