Ullensaker kommune tilbyr kurs i sinnemestring til personer som har et problem med sinne eller voldsatferd. Kursene gis individuelt eller i grupper, og går over 15 uker.

Sinne er en naturlig følelse vi alle kjenner på innimellom. For noen kan sinne være så dominerende eller blir så voldsomt at det skaper problemer for den som er sint og for dem som står rundt. Sinne kan føre til fysisk vold, men visste du at det å bruke høy stemme og stygge ord, og det å være avvisende eller fraværende overfor dem som står deg nær, også kan være former for vold?

Kursene vi tilbyr består av 15 møter á 2 timer, og kan gjennomføres individuelt eller i gruppe. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for en samtale om din situasjon og hva slags kurs som kan passe for deg.

Vi starter nye kurs fortløpende.

Våre kurs bygger på kognitive terapeutiske prinsipper og en optimistisk tro på at mennesker kan endre handlingsmønstre og stanse vold gjennom å forstå og håndtere sinne.

Vi veileder deg til selv å finne ut av hvor ditt sinne stammer fra og hva det gjør med deg, og ikke minst hvordan du kan klare å bryte ut av ditt sinnemønster. Målet er å sette deg i stand til å skape en varig endring hos deg selv.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Kontakt:

Sinnemestring@ullensaker.kommune.no

 

Kathinka Steenstrup

telefon 92809733

e-post  kathinka.steenstrup@ullensaker.kommune.no

 

Camilla Aarvåg- Amundsen

telefon  99086116

e-post camilla.aarvag-amundsen@ullensaker.kommune.no

 

 


Publisert: 15.02.2024 09:44
Sist endret: 29.02.2024 13:00