Innhold

Julegrantenning

Borgen

julegrantenning BorgenBorgen Vel og FAU på Borgen Skole inviterer til Juleverksted og Julegrantenning første søndag i advent.

Les mer på www.facebook.com/BorgenVel

 

Jessheim

Julegata Jessheim

Julegata på Jessheim tennes første søndag i advent med bl.a. fakkeltog gjennom sentrum, tenning av julegata og underholdning, besøk av nissen og julegrantenning på Rådhusplassen. For program se www.ullensaker.kommune.no/kalender. Arr: Jessheim Storsenter og Ullensaker kommune.

Kløfta

JulegrantenningJulegrana tennes på Kløfta siste søndag i november. Arrangementet starter på Kløfta velhus med bl.a. underholdning og avsluttes med fakkeltog til stasjonen hvor julegrana tennes. For program se www.kloftavel.no eller på www.facebook.no/kloftavel.

Mogreina

Julegrantenning MogreinaHver første søndag i advent arrangerer FAU Mogreina skole og Menighetsrådet julebasar på skolen. Stinn brakke, juleverksted, loddsalg og mulighet for å kjøpe kaker. Også tenning av julegranen, selvfølgelig - med korpset til stede.

Les mer på Visitmogreina.no.

Borgendagen

logo borgen ilBorgen IL inviterer til Borgendagen i august. Her blir det masse aktiviteter, salgsboder og åpen kiosk. Arrangementet foregår i og utenfor Alfhallen.

Les mer på Borgenil.no

 

Kløftadagen

KløftadagenKløfta vel arrangerer Kløftadagen siste lørdagen i august. Store og små inviteres til noen hyggelige timer med variert underholdning, aktiviteter og stand i Kløftaparken.

Les mer på www.kloftavel.no eller www.facebook.no/kloftavel.

 

Kisadagen

Kisadagen er et tradisjonelt familiearrangement med aktiviteter for hele familien. Dagen arrangeres på stadionanlegget til Hauerseter sportsklubb Nordkisa. Arrangementet baserer seg på dugnad og samler hele bygda. Det er en egen komité fra grendeutvalget og sportsklubben som holder i trådene gjennom året.

Mogreinamarsjen

MogreinamarsjenMogreinamarsjen arrangeres hvert år i september. Løypene er fra ca. 2 til 5 kilometer, og starter og avsluttes ved Mogreina skole. Underveis er det poster som skal løses tilpasset barn og voksne. Mulighet for grilling og å vinne flotte premier. Passer for hele familien.

Les mer på Visitmogreina.no

 

UKI karusellen

UKI karusellen logoUKI-karusellen er et arrangement for hele familien. Uansett hvilken form du er i; om du løper, går på egne bein eller må bruke hjelpemidler, så er det alltid en plass for deg i UKI-karusellen!

Les mer om UKI-karusellen

 


Publisert: 07.12.2016 09:20:26
Sist endret: 27.02.2023 11:06