Innhold

Julegran- og gatetenning på Jessheim

Julegata JessheimJulegata på Jessheim tennes første søndag i advent med bl.a. fakkeltog gjennom sentrum, tenning av julegata og underholdning, besøk av nissen og julegrantenning på Rådhusplassen. For program se www.ullensaker.kommune.no/kalender. Arr: Jessheim Storsenter og Ullensaker kommune.

Julegrantenning på Kløfta

JulegrantenningJulegrana tennes på Kløfta siste søndag i november. Arrangementet starter på Kløfta velhus med bl.a. underholdning og avsluttes med fakkeltog til stasjonen hvor julegrana tennes. For program se kløfta-velhus.no eller på www.facebook.no/kloftavel.

 

Kløftadagen

KløftadagenKløfta vel arrangerer Kløftadagen siste lørdagen i august. Store og små inviteres til noen hyggelige timer med variert underholdning, aktiviteter og stand i Kløftaparken.

Les mer på kløfta-velhus.no eller www.facebook.no/kloftavel.

 

Kisadagen

Kisadagen er et tradisjonelt familiearrangement med aktiviteter for hele familien. Dagen arrangeres på stadionanlegget til Hauerseter sportsklubb Nordkisa. Arrangementet baserer seg på dugnad og samler hele bygda. Det er en egen komité fra grendeutvalget og sportsklubben som holder i trådene gjennom året.

UKI karusellen

UKI karusellen logoUKI-karusellen er et arrangement for hele familien. Uansett hvilken form du er i; om du løper, går på egne bein eller må bruke hjelpemidler, så er det alltid en plass for deg i UKI-karusellen!

Les mer om UKI-karusellen

 


Publisert: 07.12.2016 09:20:26
Sist endret: 11.03.2021 13:54