Kunstisbane i Jessheim idrettspark 

mennesker som går på skøyterI Ullensaker er det kunstisbane i Jessheim idrettspark. Denne prepareres daglig så lenge været tillater det, også i helger. Kunstisbanen er lyssatt frem til kl. 2200 både på hverdager og i helger. På kveldstid og i helger er banen åpen for alle som vil gå på skøyter.

Banen kan reserveres av skoler og barnehager fra kl. 09.00-15.00 på hverdager. Er ikke tiden opptatt av skole eller barnehage kan den benyttes av alle. Reservasjon gjøres via utleiesystemet for leie av kommunale bygg. NB! det er kun skoler og barnehager i kommunen som kan reservere tid.

Det er mange som benytter seg av isbanen og vi ber derfor om at det ikke brukes kølle og puck av hensynet til  andre brukere av isen og av sikkerhetshensyn. 

Skøytebane i Romsaasparken

Skøytebane RomsaasparkenRomsaasparken ligger ved Romsaas allé og Såvegen i Jessheim sentrum.

Skøytebanen passer best for skøytelek for barn i alle aldre. Banen er ikke egnet for ishockey.

.

Andre utendørs isbaner

Det er også isbaner på Sæteringen på Mogreina, Døli skole, Bakke skole, Åreppen skole, Algarheim skole og Nordkisa skole. Isbanene vedlikeholdes ved behov og når været tillater det, i et samarbeid mellom Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) på skolene og Ullensaker kommune.  I tillegg er det isbane på Olaløkka som driftes av Sand IL, Jessheim videregående skole som driftes av skolen og en isbane på Nordbytjernet som driftes av private

Alle isbanene, unntatt Bakke skole, er lyssatt frem til kl. 2200 både på hverdager og i helger. 

Jessheim is- og flerbrukshall

Det er en ishall i Jessheim is - og flerbrukshall. Her er det stort sett organisert idrettsaktivitet for Ullensaker Issportklubb, men det er også muligheter for frigåing. 

Adresse: Aktivitetsveien 9, Jessheim.

Ønsker du å låne skøyter?

Har du ikke skøyter kan det lånes på BUA Ullensaker


Publisert: 04.02.2021 14:01
Sist endret: 10.02.2023 07:41