Innhold

Administrasjon

Live Rosenvinge Jackson

Live Rosenvinge JacksonRektor

Kontakt: Live.Rosenvinge.Jackson@ullensaker.kommune.no / tlf. 938 64 796

 

Les mer om Live

Live Rosenvinge Jackson tiltrådte stillingen som rektor ved kulturskolen i oktober 2019. Hun er utdannet danser og dansepedagog i England fra Derby University og Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance, samt innen ledelse fra SEA Quinta. Som danser har hun virket i England og Norge i produksjoner for kommersielle aktører, scene, utendørsarrangementer og i den kulturelle skolesekken. Som pedagog har hun undervist barn og voksne ved Oslo Musikk og Kulturskole samt en rekke private danseskoler. Live var ansvarlig for utviklingen av dansetilbudet ved Oslo Musikk og kulturskole fra 2005 til 2007 og drev deretter den private danseskolen Dance Off Studio i Oslo i 6 år. Live har vært aktiv i organisasjonslivet som fagkonsulent i Norske Dansekunstnere, forbundet for dansere, pedagoger og koreografer.

Innen kulturledelse har Live lang fartstid som produsent for dansekompanier i Norge og England siden tidlig 2000 tallet og frem til 2012 da hun overtok som administrativ leder for CODA Oslo International Dance Festival, Nordens største festival for samtidsdans. En festival som samarbeider tett med Den Norske Opera & Ballett, Dansens Hus, Bærum Kulturhus, Riksscenen og Black Box teater, lokalt næringsliv og frivillighet.

Astrid Moseng

Inspektør og konsulent

Kontakt: Astrid.Moseng@ullensaker.kommune.no / tlf. 977 22 928

Les mer om Astrid

Inspektør og kulturkonsulent i kulturskolen siden mai 2020. Jobbet tidligere som rektor i Gjerdrum kulturskole og leder ved Gjerdrum kulturhus. Astrid er utdannet adjunkt med videreutdanning i musikk og spesialpedagogikk, samt bedriftsøkonom fra BI. Hun jobbet som lærer i grunnskolen i mange år, både i Gjerdrum og Ullensaker, før hun gikk over til kulturbransjen. Astrid har tidligere også jobbet med salg og markedsføring, samt ett års vikariat i Ullensaker kulturskole i 2001-2002, og er nå glad for å være tilbake!

Astrid er brennende opptatt av kultur, spesielt for barn og unge. Spiller selv saxofon i korps, og er overbevist om at kultur er «limet» i samfunnet vårt!

Frode Larsen

Produsent 

Kontakt: frode.larsen@ullensaker.kommune.no / tlf. 984 83 091

Tor Itai Keilen

Tor Itai KeilenKontaktperson for Den Kulturelle Skolesekken i Ullensaker. Tor underviser også i teater.

Kontakt: Tor.Itai.Keilen@ullensaker.kommune.no / tlf. 450 00 123

 

 

Dans

Berit Lundene

Underviser i dans.

Kontakt: berit.lundene@gmail.com

Tlf. 938 64 678

Les mer om Berit

Berit har en bachelorgrad i jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo (2007-2010) og videreutdanning i Praktisk Pedagogisk Utdanning (2017-2018) ved samme sted. I tillegg til å være pedagog er hun utøvende dansekunstner. Hun har blant annet jobbet med Tine Aspaas, Masja Abrahamsen, Toni Ferraz og har de siste 8 årene danset i Panta Rei Danseteater. Som pedagog jobber/har hun jobbet ved Norsk Ballettinstitutt, Danseklubben Studio 1, Danselinjen v/Jessheim videregående skole, Lørenskog kulturskole og Oslo kulturskole avdeling Schous. Berit har jobbet ved Ullensaker kulturskole siden 2018 og underviser i barnejazz (1-3.klasse) og jazzdans (4-7.klasse) på Bakke og Åreppen skole på Kløfta.

Tove Alsegård

Tove AlsegårdUnderviser i dans.

Kontakt: Tove.Alsegard@ullensaker.kommune.no / tlf. 412 25 492

 

Les mer om Tove

Tove er utdannet grunnskolelærer med barnedans og jazzdans som hovedfag ved Piteå musikhögskola og Linköpings universitet i Sverige. I studietiden var hun på musikk og dansekurs i Gambia og hadde praksis i Etiopia. Før universitetsstudiene produserte Tove danseturneer i Sverige med sin egen dansegruppe og i 2009 reiste hun som danser på turné i USA og Taiwan med den amerikanske organisasjonen Up With People.

Tove har jobbet i Ullensaker kulturskole siden 2013. Hun underviser i barnedans og jazzdans for alle aldre. Tove er lærer og koreograf i kulturskolens årlige musikaler. Hun underviser i dans og sansetrening for skoleelever på kommunens ressurssenter på barneskole og ungdomsskole.

Skoleåret 2018/2019 fikk Tove permisjon fra kulturskolen for å jobbe ett år med organisasjonen Field Band Foundation i Sør-Afrika. Der organiserte og gjennomførte hun utdanning for organisasjonens instruktører som underviser i dans, musikk og livsmestring. Prosjektåret var finansiert av Norec (tidl. Fredskorpset).

 

Kevin Fjellmyr

Underviser i breaking.

Kontakt: Kevin.Fjellmyr@ullensaker.kommune.no / tlf. 916 44 625

 

Les mer om Kevin

Kevin Fjellmyr er utdannet fra norges dansehøyskole i dans med pedagogikk. Han er en av norges mest aktive breakere med lang erfaring også innen parkour. Han undervise breaking i Ullensaker kulturskole, hos Oslo Parkourpark m.fl. Kevin battler aktivit innen breakemiljøet.

Musikk

Alexander Adrian

Alexander AdrianUnderviser i sang.

Kontakt: Alexander.Christian.Adrian@ullensaker.kommune.no / tlf. 976 65 054

 

Les mer om Alexander

Ansatt i Ullensaker kulturskole siden høsten 2001. Han underviser i sang, og har både enkeltelever, barnekor og ungdomskor. Alexander har 6 års utdanning i sang fra Universitetet i Trondheim, og avsluttet sitt hovedfag i 1994. I tillegg til jobben i kulturskolen, har Alexander bred erfaring som sangsolist med ulike kor og alene. Han har vært musikalsk leder for ulike koroppsetninger, og kordirigent over flere år. Komposisjon og arrangering av egen musikk er også noe Alexander kan vise til.

Are Wærhaug

Are WærhaugUnderviser i slagverk.

Kontakt: Are.Waerhaug2@ullensaker.kommune.no  / tlf. 922 81 903

 

Les mer om Are

Are er utdannet slagverker og slagverkspedagog fra Norges Musikkhøgskole. Han har arbeidet i mange år som utøvende, korpsdirigent og pedagog. Han startet sitt virke i Ullensaker kulturskole høsten 2009, og jobber samtidig som lærer ved flere kulturskoler på Romerike.

Dave Edge

Dave EdgeUnderviser i saksofon og treblås.

Kontakt:  Dave.Edge@ullensaker.kommune.no / tlf. 456 66 995

 

Les mer om Dave

Dave har vært profesjonell saksofonist, komponist og lærer siden 1990. Som lærer har han lang erfaring fra ulike nivå. Fra 1999-2005 var han saksofonlærer på LIPA (the Paul McCartney School). Da han flyttet fra England til Norge i 2006, begynte han som lærer i Ullensaker. Som musiker har han spilt mange ulike sjangre, alt fra jazz og pop til klassisk. Han har etablert seg på den norske jazzscene, og er medlem i «The Real Thing» - en av Norges mest kjente jazzband. I tillegg spiller han regelmessig med Øystein Sunde. Han har spilt med internasjonale jazzartister som inkluderer Kenny Wheeler, Ronnie Cuber, John Surman, Lew Soloff, Sam Yahel og Georgie Fame.

Gaute Schrøder

Gaute Schrøder

Underviser i gitar.

Kontakt: Gaute.Schroder@ullensaker.kommune.no / tlf. 456 67 735

 

Les mer om Gaute

Gaute Schrøder er utdannet gitarist med cand. mag. i instrumentalpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole i 2003, og hovedfag kammermusikk/soloinstrument samme sted i 2005.

Schrøder har bred undervisningserfaring og har undervist ved Oslo Kommunale musikkskole, Stavanger Kommunale Musikkskole og musikklinja ved Molde VGS og Atlanten videregående skole, med elever fra nybegynnernivå til elever på talentutviklingsprogrammer. I tillegg til å undervise spiller han regelmessige konserter med ulike besetninger  - i alt fra renessansemusikk via rock og pop, til samtidsmusikk. 

Georgy Kalmykov

Georgy KalmykovUnderviser i trombone og grovmessing

Kontakt: Georgy.Kalmykov@ullensaker.kommune.no / tlf. 481 94 276

 

Les mer om Georgy

Georgy (grovmessing lærer) er født og oppvokst i St. Petersburg i Russland. Han har sin utdannelse fra St. Petersburgs Musikkonservatorium og Russisk Musikkakademi i Moskva. I 1994 ble Georgy tildelt 3. Pris i en internasjonal konkurranse for messingblåsere i Niznij Novgorod (Russland). Etter dette jobbet han 10 år som solotrombonist i St. Petersburgs Stats Symfoniorkester «Klassika». Georgy har også jobbet som vikar ved flere av de store russiske symfoniorkestrene. Han har gjennom flere år spilt aktivt med blåsekvintetten «St. Petersburg» og har lang erfaring som pedagog. 

I 2004 flyttet Georgy til Norge og har siden jobbet som musiker, messinglærer, dirigent og instruktør for ulike korps.
Georgy har jobbet i Ullensaker kulturskole siden 2009

Inna Aam

Inna AamUnderviser i piano

Kontakt: Inna.Aam@ullensaker.kommune.no / tlf. 416 36 244

 

Les mer om Inna

Inna har 5 års utdanning ved Musikkhøyskole i Russland og har bred erfaring som pianopedagog og akkompagnatør. Siden hun kom til Norge i 2000, har Inna spilt piano på mange lokale arrangementer. Tidligere underviste hun 10 år som musikklærer ved Allergot Ungdomsskole. Hun er også fast hjelpedirigent og pianoakkompagnatør for Kløfta Sangerlag.

Inna har vært ansatt som pianolærer i Ullensaker kulturskole siden 2009. I tillegg til pianoundervisning, har hun jobbet med produksjon av mange musikaler i kulturskolen som Grease, Aladdin, Peter Pan og Robin Hood. 

Hun har et sterkt engasjement, og brenner for at barn og unge skal få utvikle seg og blomstre som musikere og mennesker.

Ingrid Lønning Nordset

Underviser i piano

Kontakt: Ingrid.Lonning.Nordset@ullensaker.kommune.no /  tlf. 482 86 774

Les mer om Ingrid

Ingrid har bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole med studier i klassisk piano, pedagogikk og musikkteori. Hun har undervist i piano siden 2008, både i kulturskole, videregående skole og som privatlærer. Ingrid har også lang undervisningserfaring i musikkteori og hørelære. Hun har en spesiell interesse for komposisjon og arrangering, og tilpasser gjerne både klassiske stykker og pop-/filmmusikk til elevens nivå.

Ingrid har jobbet i Ullensaker kulturskole siden høsten 2019 og underviser i piano.

Jakob Söderström

Jakob SøderstrømUnderviser i klarinett.

Kontakt: Jakob.Soderstrom@ullensaker.kommune.no / 452 57 017

 

Les mer om Jakob

Jakob kommer fra Sverige men har vært bosatt på Jessheim siden 2012. Jakob har satset på musikk siden videregående skole og gikk etter det 1 år på Framnäs folkögskole. Etter det ble han konsertmester i Armens musikkår. Jakob har studert 4 år på musikhögskolan i Göteborg og 2 år på musikhögskolan i Piteå. 

Jakob har erfaring som profesjonell klarinettist i Gothenburg Wind Orchestra (GWO). Han har vært på utvekslingsår i Sør-Afrika og jobbet med Field Band Foundation. I tillegg til stillingen som klarinettlærer i Ullensaker kulturskole jobber Jakob også i Nannestad kulturskole.

Jan Øivind Grung Sture

Underviser i cello.

Kontakt Jan.Oyvind.Grung.Sture@ullensaker.kommune.no / tlf. 959 71 553

Les mer om Jan Øivind

Jan Øyvind er utdannet cellist med bachelor og mastergrad fra Norges Musikkhøgskole. Etter endt utdanning har han jobbet som frilans cellist og har jobbet innenfor mange ulike sjangere og ensembler.

Jan Øivind er fast medlem av kammerorkesteret Ensemble Allegria, som de senere år har markert seg som et av landets ledende kammerorkestre. Han har gjort fire plateinnspillinger med Allegria. Jan Øivind gjør også skolekonsert-turneer flere ganger årlig i regi av Den Kulturelle Skolesekken (DKS) med en konsert som gjør stor suksess hos både barne, ungdoms- og videregående skoler.

Jan Øyvind har samarbeidet med mange kjente musikere og artister fra både inn- og utland, bl.a Leif Ove Andsnes, Truls Mørk, Ole Edvard Antonsen, Arve Tellefsen, Henning Kraggerud, Tine Thing Helseth, Lars Anders Tomter, Christian Ihle Hadland, Terje Tønnesen, Sigrid Moldestad, Jan Eggum, Jonas Fjeld, Nils Bech, Kathryn Stott, Lawrence Power, Astrid S, Janove Ottesen, Hkeem, Andrea Boccelli, Sissel Kyrkjebø, Maj Britt Andersen, Laleh, Kampfar, Adam Douglas, Ingebjørg Bratland, Didrik og Emil Solli-Tangen m.fl. Han har flere ganger vært med på TV-produksjoner som Senkveld, Lindmo, God Morgen Norge, Spellemann-utdelingen, Stjernekamp, The Voice m.fl. Han har jevnlig vikariert i Kringkastingsorkesteret, Arktisk Filharmoni og Bodø Sinfonietta. Han er fast musiker i Oslo Fagottkors årlige julekonserter på Folketeateret.

Marius Solbakken

Marius SolbakkenUnderviser i gitar.

Kontakt: Marius.Solbakken@ullensaker.kommune.no / tlf. 971 69 496

 

Magnus Olav Tveiten

Underviser i gitar.

Kontakt: Magnus.Olav.Tveiten@ullensaker.kommune.no / tlf. 984 38 374

Les mer om Magnus

Magnus har mastergrad fra UiA med gitar som instrument og rytmisk musikk som felt. Som gitarist er han allsidig og gjennom å være endorser for Aristides gitarer har han spilt på noen av de største musikkmessene i verden (Musikkmesse - Frankfurt og NAMM - Anaheim CA). Magnus har spilt på scener i inn og utland med band eller alene siden tenårene. Nå er Magnus aktuell med singel og plateutgivelser med bandene Blodsmak og Funeral. 

Magnus har noen videoer ute på sin Facebook,Youtube og Instagram. Bandene finner du på din foretrukne streamingtjeneste (Spotify, Tidal osv)

Milkica Radovanovic

Milkica RadovanovicUnderviser i piano.

Kontakt: Milkica.Radovanovic@ullensaker.kommune.no / tlf. 998 70 612

 

Les mer om Milkica

Milkica er pianist og organist og har musikkutdanning fra Universitetet i Serbia og Universitetet i Stavanger, hvor hun tok sin mastergrad og postgraduate studier i piano. Hun videreutdanner seg for tiden i orgel på mastergrad.
Milkica er lidenskapelig opptatt av undervisning. Hennes undervisningsstil er tilpasset til hver enkelt elev, og hun skaper en læringsopplevelse som både er utfordrende og hyggelig for elevene. Hun har arbeidserfaring fra videregående skole i Serbia, Musikkskolen i Stavanger, og Bodø kulturskole. Hun har jobbet i Ullensaker kulturskole siden oktober 2019, hvor hun underviser i piano.

Milkica er aktiv som solist og kammermusiker, er en ettertraktet akkompagnatør og en verdsatt lærer. Hun opptrer jevnlig i både inn- og utland. Hun var semifinalist i den Internasjonale Bach-konkurransen i Leipzig i 2018 og hun har vunnet priser for opptredener både innen kammermusikk og som solopianist på internasjonale konkurranser.

Milutin Petrovic

Milutin PetrovicUnderviser i fiolin.

Kontakt: Milutin.Petrovic@ullensaker.kommune.no / tlf. 957 99 515

 

Les mer om Milutin

Milutin kommer opprinnelig fra tidligere Jugoslavia, Serbia og har bodd i Norge siden 1985. Utdannelsen sin har han begynt i Jugoslavia ved den prestisjetunge “Skola Za Muzicke Talente» i Cuprija. Ved sin ankomst til Norge fortsatte han sine fiolinstudier i talentklassen til den berømte pedagogen og professoren Leif Jørgensen ved Musikkonservatoriet på Godlia. Sin pedagogiske og utøvende eksamen har han fra Barrat Dues Musikk institutt der han hadde lærere som Stephan Barrat-Due, Soon-Mi Chung, Kjell Arne Jørgensen og Sølve Sigeland.

Han er en aktiv freelance musiker og ettertraktet pedagog på seminarer både i Norge og utlandet. I Ullensaker har han vært lærer siden år 2000 der han har vært orkesterleder/dirigent og han er kunstnerisk leder for Romerikes Unge Strykere Kammerorkester - ROMUS.

Kine Bertheussen Isachsen

Underviser i tverrfløyte.

Kontakt: Kine.Bertheussen.Isachsen@ullensaker.kommune.no / tlf. 971 35 332

Pär Söderström

Pär SøderstrømUnderviser i valthorn og messing

Kontakt: parsoderstrom@hotmail.com / tlf. 936 21 002

 

Les mer om Pär

Pär har jobbet som musiker og instruktør siden 1996. Han har spilt med de fleste profesjonelle orkestrene i Sverige, og har jobbet som musikkpedagog og instruktør i både inn- og utland. Pär har sin utdannelse fra Birmingham Conservatoire (Bmus Hons), Gothenburg University (Master of Fine Art), Gothenburg universith (Master of Orchestral Studies),

Sirkus

Sigrid Rønnevig

 

Underviser i sirkus.

Kontakt: sigrid.ronnevig@ullensaker.kommune.no / tlf. 920 13 301

 

 

Les mer om Daniel

Daniel Klingen Borg er utdannet sirkusartist ved AFUK i København og Statssirkusskolen i Moskva. Han har en mastergrad i teater fra teaterhøyskolen Accademia Teatro Dimitri i Sveits og en videreutdannelse innen dokumentarfilmregi ved OsloMet.

Daniel har reist rundt i verden med sirkus og teater siden han var liten. Han har blant annet seilt i en gammel skute fra Hellas til Karibien med sirkus kompaniet Zirk Mir, en reise som ble kjent gjennom dokumentarserien Sirkusseilerne på NRK. De siste årene har han jobbet nasjonalt og internasjonalt innen scenekunstfeltet og spilt på annerkjente scener som New York Live Arts (US), Kampnagel (DE), Black Box Teater (NO), (CH), Korjaamo (FI), Tjarnarbíó (IS) mfl.

Teater

Tor Itai Keilen

Tor Itai KeilenUnderviser i teater. Tor er også kontaktperson for Den Kulturelle Skolesekken i Ullensaker.

Kontakt: Tor.Itai.Keilen@ullensaker.kommune.no / tlf. 450 00 123

 

Les mer om Tor

Tor har en mastergrad i drama fra Oslo Metropolitan University, og har siden 2008 arbeidet som frilans skuespiller, regissør og produsent for ulike teatergrupper og ensembler. I 2018 spilte han én av hovedrollene i teaterforestillingen «Utafor» på Det Norske Teatret, og ble i ettertid tildelt Hedda-pris for særlig kunstnerisk innsats. Tor jobber for tiden også som teaterpedagog ved Nes kulturskole og Oslo kulturskole. Han har jobbet ved Ullensaker kulturskole siden 2016 og underviser i teater.

Visuell kunst

Anne Marit Fald Gården

Ann Marit  Fald GårdenUnderviser i visuell kunst.

Kontakt: Anne.Marit.Fald.Garden@ullensaker.kommune.no / tlf. 997 42 426

 

Les mer om Anne Marit
  • Utdannet i tegning, søm, vev, tre og metall, og 3-årig faglærerutdanning fra Statens Lærerhøyskole i Forming, Blaker. (Tegning, tre, metall, keramikk)
  • Har jobbet som faglærer i Ullensakerskolen siden 1986. 
  • Hatt flere kunstkurs for barn og unge opp gjennom årene.
  • Er aktiv i Ullensaker Kunstforening og UK Maleklubben. Henger opp og deltar på utstillinger. Anne Marit er allsidig og entusiastisk, og trives godt med å lære barn alle slags kunst- og håndverksteknikker. Ansatt i kulturskolen fra 01.01.2020 i det nyopprettede faget Visuell kunst.

Publisert: 08.05.2020 12:44:00
Sist endret: 06.01.2022 13:50