Jobb hos oss

Ønsker du å jobbe i Ullensaker kommune?

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Ledige stillinger hos oss

 

Jobb i Ullensakerskolen

Ullensakerskolens målsetning er høy kvalitet i opplæringen og høyt læringsutbytte for elevene. Dette innebærer fokus på grunnleggende ferdigheter og arbeid med faglig og sosial læring i alle fag. Nyutdannede lærere starter med fire års ansiennitet, det vil si høyere lønn fra første dag. Alle nyutdannede får veiledning. I Ullensakerskolen vektlegger vi kompetanseutvikling, gode støttesystemer, god ledelse på alle nivåer og helhetlig læringsløp.

Om Ullensaker 

Ullensaker kommune ligger sentralt på Østlandet, bare 25 km nord for Oslo. Vi er vertskommune for landets hovedflyplass OSL. Kommunen består blant annet av tettstedet Kløfta og byen Jessheim. Jessheim er kommunens administrasjonssenter, og ligger 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Gardermoen. Det er ca 35 000 innbyggere i kommunen. Kommunen har høy befolkningsvekst, noe som byr på mange muligheter og spennende utfordringer.

Ullensaker kommune har ca. 2400 årsverk ansatt i kommunen.Vår oppgave er å levere tjenester til våre innbyggere. Våre verdier er Modig, Endringsdyktig og Raus.

Les mer om kommunen

 

 


Publisert: 15.11.2016 21:46:29
Sist endret: 19.02.2018 10:33