Nordbytjernet er en perle i kommunen vår. Det er mange som benytter seg av dette fantastiske stedet. 

Vennligst ikke parker langs veien ned til Nordbytjernet. 

- Den siste tiden har vi opplevd at veldig mange parkerer langs veien ned til Norbytjernet. Dette kan skape farlige situasjoner og vi oppfordrer alle om å bruke beina, sykkel eller bussen for å komme seg til Nordbytjernet, sier Magne Kjensli avdelingsleder Park og idrett i Ullensaker kommune. 

Dersom man likevel må kjøre bil har vi tilbud om parkering på Nordby ungdomsskole, grusplassen bak skolen(ved Calypso) og på Jessheim idrettsplass. 

Det settes inn parkeringsvakter i helgen.

Det settes inn parkeringsvakter i helgen for å sikre at parkeringssituasjonen blir håndtert. Vi vil ta vare på sikkerheten til alle som ønsker å benytte Nordbytjernet.

Minner om totalforbud mot grilling.

Det er ikke lov å grille nå, grunnet stor brannfare. 

- Vi er opptatt av sikkerheten til alle som oppholder seg i kommunen vår. Tenk deg situasjonen som kan oppstå dersom det blir brann eller en drukningssituasjon og brannbilen ikke kommer frem fordi det står parkerte biler langs veien ned til tjernet. Denne situasjonen vil vi absolutt unngå. Både ved at alle respekterer totalforbudet mot grilling og at det ikke er lov å parkere langs veien ned til tjernet, sier Kjensli.  

Les mer

Respekter stupetårnet - ikke vær for mange ytterst på brygga samtidig!

Ikke vær for mange ute på brygga med stupetårnet ute av gangen dette tåler ikke stupetårnet, konsekvensen kan bli at vi ikke lengre har et stupetårn ved Nordbytjernet. 

Vi ønsker alle god helg og nyt finværet og gjerne Norbytjernet, men husk å ta vare på hverandre og respekter forbudene!

 


Publisert: 01.06.2018 13:47
Sist endret: 17.01.2023 12:00