Innhold

Å være ordfører i Ullensaker er et privilegium og en oppgave som gir meg mye. Når jeg vokste opp var det ikke i mine tanker at jeg skulle få oppleve å sitte som ordfører i en av Norges mest spennende kommuner. Det er utrolig hvordan livet gir spennende muligheter. 

 

Jeg er født i Oslo og bodde de første årene på østkanten i Oslo. I en drabantby opplevde jeg mye spennende - på godt og vondt. Fra Oslo gikk ferden videre til Solbergelva (utenfor Drammen) hvor jeg bodde noen år før jeg flyttet til Romerike og Skedsmokorset. Jeg tok artium på Lillestrøm videregående skole i 1991. Førstegangstjenesten hadde jeg i H.M.K Garden før jeg tok sykepleierutdannelse ved Høgskolen i Oslo. Jeg har også tatt en Bachelorgrad ved BI i Oslo innen informasjon- og samfunnskontakt. Siden jeg liker å arbeide har jeg alltid hatt full jobb ved siden av mine studier. Jeg jobbet lenge med salg og kunderelasjoner i et selskap om nå heter Nets. Det var en jobb jeg hadde frem til sommeren 2015. Da sa jeg opp jobben for å satse alt på å bli ordfører i Ullensaker.

 

Ullensaker kommune og Jessheim ble mitt hjem i år 2000. Beslutningen om å flytte til Ullensaker er den beste jeg har tatt noensinne. Kommunen og byen har en stor plass i mitt hjerte og jeg engasjerte meg raskt i politikken her. Fra 2001 har jeg hatt gleden av å drive med samfunnsutvikling av kommunen vår og siden 2003 har jeg vært medlem i kommunestyret. Gjennom årene har jeg fylt ulike politiske roller og det var en stor opplevelse å bli valgt til ordfører etter valget høsten 2015. Jeg er stolt og ydmyk over rollen jeg nå har.

Vi bor i en kommune som er preget av vekst og utvikling. Det er stor inn- og utflytting, og vi har en nettovekst av nye innbyggere hvert år. Det gir oss noen utfordringer, men også fantastisk muligheter. Våre tettsteder som Borgen, Mogreina, Nordkisa og Sand omkranser byen Jessheim og tettstedet Kløfta. Det bygges nye boliger, skoler, barnehager og annen nødvendig infrastruktur, og det skapes mange gode oppvekstsvilkår for barn- og unge gjennom mye frivillig arbeid. Til hver enkelt av dere som bidrar til dette må jeg rette en stor takk.

 

Ullensaker har et godt tjenestetilbud som leverer på et høyt nivå, men vi har også utfordringer. Dette er utfordringer vi politikere må ta ansvar for å løse på best mulig måte. Sammen med dyktige medarbeidere i kommunen som står på hver eneste dag løser vi oppgavene på en effektiv og god måte. Tilfredsheten måler vi gjennom brukerundersøkelser og innbyggerundersøkelser nettopp for å finne ut hva vi er gode på og hvordan vi kan bli enda bedre.

Å være den fremste politiske lederen for det som skjer i Ullensaker gjør meg stolt og takknemlig. Jeg lover å stå på hver eneste dag for å levere og være tilgjengelig. Dersom du ønsker en prat med meg er det bare å ta kontakt med meg. Besøk meg gjerne på rådhuset, ring meg eller ta kontakt via sosiale medier, og ser du meg på gata er det bare å stoppe meg. Jeg er her for dere. 

Med vennlig hilsen Tom. 

 

På mail tom.staahle@ullensaker.kommune.no

Min facebookside

Mine tweets

Min Instagram 

 

Julehilsen 2018

Julehilsen 2017

Sommerhilsen 2017

Julehilsen 2016

 

Lurer du på hvordan du kan påvirke?

Politisk organisering i Ullensaker

Innbyggerinitiaitv 

 


Publisert: 12.12.2016 14:48:43
Sist endret: 12.06.2017 15:58