Varaordfører sin side

bilde av Børre Lien Hansen

Kontakt meg gjerne: 

Mobil: 97 62 87 62

E-post

Børre Lien Hansen (H)

Jeg er født i 1972, gift og har fire barn. Selv bor jeg på Jessheim i Ullensaker. Jeg er utdannet kjøpmann fra Varehandelens Høyskole med fordypning i markedsføring.

Jeg er både stolt og ydmyk over å ha fått rollen som varaordfører i Ullensaker kommune. Ullensaker er en kommune som er under enorm utvikling. Det å kunne få lov til å delta og forme kommunen i årene som kommer politisk ser jeg på som en stor utfordring.

Våre kommunale tjenester skal alltid etterstrebes til å være best mulig for innbyggerne våre. Helse, oppvekst, idrett, kultur og frivillighet er nøkkelord for gode oppvekst muligheter.

Vårt næringsliv må få gode vilkår til å drive fornuftig og bærekraftig. Slik at investeringene kan gjøres i Ullensaker. Både sett i et ansattperspektiv og investeringsperspektiv.

Som ombudsmann for Ullensaker kommune ønsker jeg å være en varaordfører som skal bistå og hjelpe ordfører Ståle Lien Hansen, samt være der for alle innbyggerne i Ullensaker.

Jeg ønsker at du skal kunne ta kontakt med meg og være ditt talerør inn i kommunen. Så ønsker du en samtale så ta kontakt.

Følg meg gjerne i sosiale medier!