• Ullensaker bibliotek åpner dørene 20. mai

Kløfta og Jessheim bibliotek er åpent for publikum, men med noe begrenset tilbud. Velkommen til biblioteket!

• Bibliotekets digitale sommerleskampanje

Snart er det klart for den digitale lesekampanjen Sommerles. Sammen med barn fra over 380 andre kommuner kan alle barn i 1.-7. trinn fra 1. juni være med på Norges kuleste lesekampanje! Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie.

• Bibliotekets tradisjonelle SommerLeskampanje

Biblioteket håper å kunne stimulere alle til å lese mye i sommer, og har derfor to lesekampanjer. Fra 1. juni fram til 23. august har vi den tradisjonelle SommerLes-kampanjen, som gjelder alle aldersgrupper. I tillegg har vi en digital sommerles-kampanje for 1. til 7. trinn. Fyll sommeren med sol, is og bøker!

• Gjenåpning av Ullensaker bibliotek – med begrenset tilbud

Vi kan med glede meddele at Kløfta og Jessheim biblioteket åpner for «Bestill og Hent» av bøker fra og med 13. mai.

Les saken »

• Ullensaker biblioteks kryssordkonkurranse for barn

Bli med på Ullensaker biblioteks digitale kryssordkonkurranse for barn

• Boktips fra bibliotekarene på Ullensaker bibliotek

Her samler vi flere av våre gode lesetips, nye og gamle. Det vil bli tips for alle aldre, og flere av bøkene er å finne digitalt på BookBites.

• Vårens program på Ullensaker bibliotek

Vårens program på Ullensaker bibliotek begynner å ta form. Mye er på plass, og det blir en innholdsrik vår med mange spennende arrangementer for små og store.

Les saken »

• Utsatt åpning av meråpent bibliotek

Oppstarten for meråpent bibliotek må dessverre utsettes noe i tid fordi det har oppstått uventede tekniske utfordringer. Dette må avklares før systemet kan settes i drift og gi oss nye utvidede bruksmuligheter i våre to bibliotek. Vi tror det kan løses innen kort tid, og nærmere informasjon om oppstartdato vil bli kunngjort på kommunens hjemmesider og sosiale medier.

• Nye rutiner på biblioteket

Ha alltid med lånekort når du skal bruke biblioteket.

• Ny løsning på ebøker

Bibliotekene i Akershus bytter eboksystem til BookBites 12. desember

• Biblioteksøk - lån bøker fra hele landet selv

Denne nye tjenesten gjør det enklere å få tak i de bøkene du ønsker

• Det levende rommet på Jessheim bibliotek

Ullensaker bibliotek åpner en helt ny virtuell arena i andre etasje på Jessheim bibliotek

• Print ut med Princh på biblioteket

Begge våre bibliotek har nå utskriftsløsningen Princh.

Les saken »

• Betal purregebyr fra biblioteket på nett

Det er nå mulig å betale purregebyr på nett ved å logge deg inn på "Mitt bibliotek"

Les saken »

• Unngå å få reserverte titler når du er bortreist

Dersom du står på venteliste til en bok, film eller annet materiale, kan du unngå at det blir din tur i køen mens du er på ferie. Legg inn ferieperioden på "Dine sider" slik at materialet ikke blir satt til avhenting før ferien er over.

• Dataveiledning på biblioteket

Trenger du veiledning eller har spørsmål vedrørende bruk av datamaskin, nettbrett eller telefon kan du avtale veiledningstime på Jessheim bibliotek

Publisert: 01.12.2016 15:20
Sist endret: 13.06.2017 13:33