• Bibliotekets digitale sommerleskampanje

Snart er det klart for den digitale lesekampanjen Sommerles. Sammen med barn fra over 380 andre kommuner kan alle barn i 1.-7. trinn fra 1. juni være med på Norges kuleste lesekampanje! I år kan også skolestarterne delta. Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie.

• Bibliotekets tradisjonelle SommerLeskampanje

Biblioteket håper å kunne stimulere alle til å lese mye i sommer, og har derfor to lesekampanjer. Fra 1. juni fram til 22. august har vi den tradisjonelle SommerLes-kampanjen, som gjelder alle aldersgrupper. I tillegg har vi en digital sommerles-kampanje for 1. til 7. trinn. I år kan også skolestarterne delta på den digitale. Fyll sommeren med sol, is og bøker!

• Åpningstider og tilbud ved Ullensaker bibliotek

Kløfta og Jessheim bibliotek er åpent for publikum fra og med 4. mai, men med noe begrenset tilbud.

• Nå blir telefonkiosken utenfor rådhuset til lesekiosk!

Kiosken utenfor rådhuset skal nå utstyres med bøker for barn, unge og voksne. Biblioteket fyller på med bøker og privatpersoner kan donere bøker.

• Biblioteket har nye rutiner for erstatningskrav

Fra og med 26. november 2020 tar Ullensaker bibliotek i bruk et nytt regnskapssystem, og i den forbindelse gjennomføres endringer i forhold til purringer og erstatning av tapt materiale.

• Boktips fra bibliotekarene på Ullensaker bibliotek

Her samler vi flere av våre gode lesetips, nye og gamle. Det vil bli tips for alle aldre, og flere av bøkene er å finne digitalt på BookBites.

• Utsatt åpning av meråpent bibliotek

Oppstarten for meråpent bibliotek må dessverre utsettes noe i tid fordi det har oppstått uventede tekniske utfordringer. Dette må avklares før systemet kan settes i drift og gi oss nye utvidede bruksmuligheter i våre to bibliotek. Vi tror det kan løses innen kort tid, og nærmere informasjon om oppstartdato vil bli kunngjort på kommunens hjemmesider og sosiale medier.

• Nye rutiner på biblioteket

Ha alltid med lånekort når du skal bruke biblioteket.

• Biblioteksøk - lån bøker fra hele landet selv

Denne nye tjenesten gjør det enklere å få tak i de bøkene du ønsker

• Det levende rommet på Jessheim bibliotek

Ullensaker bibliotek åpner en helt ny virtuell arena i andre etasje på Jessheim bibliotek

• Print ut med Princh på biblioteket

Begge våre bibliotek har nå utskriftsløsningen Princh.

• Dataveiledning på biblioteket

Trenger du veiledning eller har spørsmål vedrørende bruk av datamaskin, nettbrett eller telefon kan du avtale veiledningstime på Jessheim bibliotek

Publisert: 01.12.2016 15:20
Sist endret: 13.06.2017 13:33