Ullensaker bibliotek

Biblioteket stengt inntil videre

Ullensaker bibliotek Jessheim og Kløfta filial stenger dørene for publikum fra og med 13.mars. 

På grunn av koronaviruset holder Ullensaker bibliotek Jessheim og Kløfta filial stengt fra og med fredag 13. mars, og til vi får klarsignal om å åpne igjen.

Vi ber også om at ingen oppsøker biblioteket for å levere tilbake bøker, filmer eller andre lån dere måtte ha. Innleveringskassene blir fort fulle, og vi skal sørge for at ingen får purregebyrer den tiden vi holder stengt. Alle lån forlenges i første omgang til 15.april!

Ordinære åpningstider 

 JessheimKløfta 
Mandag 10:00 - 16:00  11:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 19:00  10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00  10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 19:00  10:00 - 19:00
Fredag 12:00 - 16:00  stengt
Lørdag 10:00 - 15:00  11:00 - 14:00

Meråpent bibliotek 

Oppstarten for meråpent bibliotek må dessverre utsettes noe i tid fordi det har oppstått uventede tekniske utfordringer. Dette må avklares før systemet kan settes i drift og gi oss nye utvidede bruksmuligheter i våre to bibliotek. Nærmere informasjon om oppstartdato vil bli kunngjort på kommunens hjemmesider og sosiale medier. 

Meråpent vil si at du har tilgang til biblioteket utenom betjent åpningstid. Tilbudet gjelder for alle over 18 år. Barn har kun adgang i følge med voksne. Du må ha gyldig låne-kort og pinkode, og skrive under en avtale. Du får da adgang ved å lese av kortet i kort-leseren og taste en pinkode ved inngangen.

Nytt i biblioteket

  • Lindgren, Astrid : Barna fra Bråkmakergata

    Lotta, Jonas og Mia-Maria bor i et gult hus i en liten gate som heter Bråkmakergata. Det heter den fordi det bare bor bråkmakere der nå for tiden, sier pappa. Lotta og de andre leker hele dagen, og det fins vel nesten ingen som har det så morsomt som dem. Hun finner på så mye rart, den ungen, sier morfar. Pappa sier Lotta er sta som ei gammal geit. En gang hengte Lotta rislappene sine opp i et tre, så de hang der og duvet nesten som blad. Da hun ble sulten, bet hun i lappene, og så var det bare halve lapper igjen. Denne utgaven er i stort bildebokformat, og Ilon Wiklands illustrasjoner er fargelagt. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

  • Grossmann, Kari : Lillesøster hos tannlegen

    Forlaget skriver om denne boka:
    Lillesøster vil ikke til tannlegen. Men Pappa sier at det må alle! Da tar Lillesøster med alle, og det blir veldig travelt for tannlegen.

Se flere »

Kulturkalender

Se flere »

Aktuelt

Boktips fra bibliotekarene på Ullensaker bibliotek

Her samler vi flere av våre gode lesetips, nye og gamle. Det vil bli tips for alle aldre, og flere av bøkene er å finne digitalt på BookBites.

Les mer »

Ullensaker bibliotek stengt inntil videre

På grunn av koronaviruset holder Ullensaker bibliotek Jessheim og Kløfta filial stengt fra og med fredag 13. mars, og til vi får klarsignal om å åpne igjen.

Les mer »

Alle nyheter
Nyttige apper

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss