Ullensaker bibliotek

Ordinære åpningstider 

 JessheimKløfta 
Mandag 10:00 - 16:00  11:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 19:00  10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00  10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 19:00  10:00 - 19:00
Fredag 12:00 - 16:00  stengt
Lørdag 10:00 - 15:00  11:00 - 14:00

Meråpent bibliotek 

Oppstarten for meråpent bibliotek må dessverre utsettes noe i tid fordi det har oppstått uventede tekniske utfordringer. Dette må avklares før systemet kan settes i drift og gi oss nye utvidede bruksmuligheter i våre to bibliotek. Nærmere informasjon om oppstartdato vil bli kunngjort på kommunens hjemmesider og sosiale medier. 

Meråpent vil si at du har tilgang til biblioteket utenom betjent åpningstid. Tilbudet gjelder for alle over 18 år. Barn har kun adgang i følge med voksne. Du må ha gyldig låne-kort og pinkode, og skrive under en avtale. Du får da adgang ved å lese av kortet i kort-leseren og taste en pinkode ved inngangen.

Nytt i biblioteket

 • Brallier, Max : Den siste gjengen på jorda og midnattsverdet. 5.

  Den femte boken av bestselgerserien som snart blir serie på Netflix!Å overleve den første vinteren etter monsterapokalypsen var ingen enkel prestasjon, men Jonas og hans venner greier det meste. Når Jonas oppdager at Louisvillekutteren hans har uante krefter må han igjennom episk trening for å lære hvordan kutteren kan brukes. Samtidig må de slåss mot zombier og flyvende krek, og når en uventet skurk dukker opp, må Jonas og hans venner redde seg selv - og resten av verden - fra en ny kosmisk undergang!

 • Widmark, Martin : Nelly Rapp og spøkelsesprestene

  «En monsteragent er en person som bekjemper monstre og spøkelser. Ha ha! ler du. Hva er dette for en røverhistorie? Det fins ikke monstre, vel. Og spøkelser – det er bare barnehageunger som tror på slikt! Jeg skjønner det om du sier noe sånt, for det trodde jeg også – før.
  I dag tror jeg ikke – jeg vet at de fins.»

  Nelly Rapp har lært seg å håndtere monstre og andre farlige skapninger ved hjelp av likevekt, lærdom og list. Men holder det når en kirke er utsatt for den verste formen for spøkeri?

  I den gamle kirken farer bibler gjennom lufta, svarte prestekjoler flagrer bak søylene og fæle skrik ødelegger stillheten ... og hver morgen ligger alt hulter til bulter når presten kommer. Det begynte i julen, men så har spøkeriet bare økt og økt. Presten er fortvilet og Nelly Rapp og Lena Sleva tilkalles - kan de løse dette mysteriet?

  En ny bok i den populære serien om monsteragenten Nelly Rapp, skrevet av forfatteren bak LasseMajas Detektivbyrå. Lettlest og akkurat passe skummel for lesere som har knekket lesekoden.

Se flere »

Kulturkalender

Se flere »

Aktuelt

Kvinner i krig

Ullensaker bibliotek vil i løpet av våren 2020 tilby en rekke foredrag og arrangementer med temaet Kvinner i krig

Les mer »

Vårens program på Ullensaker bibliotek

Vårens program på Ullensaker bibliotek begynner å ta form. Mye er på plass, og det blir en innholdsrik vår med mange spennende arrangementer for små og store.

Les mer »

Alle nyheter
Nyttige apper

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss