Ullensaker bibliotek

Betjent åpningstid

 JessheimKløfta 
Mandag 10:00 - 16:00  11:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00  10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00  10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 18:00  10:00 - 18:00
Fredag 12:00 - 16:00  stengt
Lørdag 10:00 - 15:00  11:00 - 14:00

Meråpent bibliotek 

Oppstarten for meråpent bibliotek må dessverre utsettes noe i tid fordi det har oppstått uventede tekniske utfordringer.  Dette må avklares før systemet kan settes i drift og gi oss nye utvidede bruksmuligheter i våre to bibliotek.  Vi tror det kan løses innen kort tid, og nærmere informasjon om oppstartdato vil bli kunngjort på kommunens hjemmesider og sosiale medier. 

Meråpent vil si at du har tilgang til biblioteket utenom betjent åpningstid. Tilbudet gjelder for alle over 18 år. Barn har kun adgang i følge med voksne. Du må ha gyldig låne-kort og pinkode, og skrive under en avtale. Du får da adgang ved å lese av kortet i kort-leseren og taste en pinkode ved inngangen.

Nytt i biblioteket

  • Schade, Ingvild : Bergverket

    Karsten er en guttunge som ser alt og går inn i stort og smått med lik intensitet. Han ser legefaren og lærermoren, lillesøsterens hengende bleierumpe, naboguttene som triller kampestein i den bratte røysa og sender ham trusselbrev. Selv mener Karsten bestemt at han står midt i en mordgåte, at en mannekeng har blitt drept, og at han må påta etterforskningsjobben. En dag kommer faren til Karsten og forteller at de to skal reise bort. Bagen er pakket, nå gjenstår det bare å ta farvel med barndomshjemmet. Alt blir satt i bevegelse.

  • Damhaug, Torkil : Se en annen vei : roman

    Den norske anatomistudenten Marlen studerer i Budapest i Ungarn. Ved en tilfeldighet møter hun på en av brødrene Karol og Marek, som er hjemløse og lever av å rane mennesker i sentrum. Marlen vikles raskt inn i dramatiske hendelser, og opplever at folk rundt henne dør en etter en.

Se flere »

Kulturkalender

Se flere »

Aktuelt

Høstens program på Ullensaker bibliotek

Høstens program på Ullensaker bibliotek begynner å ta form. Det blir en innholdsrik høst med mange spennende arrangementer for små og store.

Les mer »

Utsatt åpning av meråpent bibliotek

Oppstarten for meråpent bibliotek må dessverre utsettes noe i tid fordi det har oppstått uventede tekniske utfordringer. Dette må avklares før systemet kan settes i drift og gi oss nye utvidede bruksmuligheter i våre to bibliotek. Vi tror det kan løses innen kort tid, og nærmere informasjon om oppstartdato vil bli kunngjort på kommunens hjemmesider og sosiale medier.

Les mer »

Alle nyheter
Nyttige apper

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss