• Høsttur til Sør England

Bli med Frivilligsentralen på høsttur i 2021 uke 37 til Sør England med besøk bl.a. på Downtown Abby, Highclere Castle. Påmeldingsfrist 21. mai 2021.

• Seniorferie i Ullensaker

8. til 11 juni er det muligheter for sommerferie for eldre i Ullensaker som ikke er på så mange ferieturer, og kanskje kjenner lite folk i Ullensaker. Ullensaker Røde Kors, Frivilligsentralen, Jessheim videregående skole v/ elever fra "Det lille ekstra" og Ullensaker kommune inviterer til innholdsrike dager med overnatting, aktiviteter, god mat og sosialt samvær på Romerike folkehøgskole. Fortløpende påmelding.

• Urbane Totninger 2020

Onsdag 3. juni kan du bli med Frivilligsentralen å se "Urbane Totninger 2020". Bindene påmelding innen 1. april.

• Rakfiskfestivalen 2020

Lørdag 7. november reiser Frivilligsentralen til Rakfiskfestivalen på Fagernes. Her blir det fullt trøkk og festivalstemning hele dagen! Bli med! - Bindende påmelding innen 24.oktober.

• Mamma Mia - Folketeateret

Søndag 7. mars 2021 kan du bli med Frivilligsentralen til Folketeateret å se musikalen "Mamma Mia". Bindene påmelding innen 15. mai 2020.

• Sinatra & Friends - Oslo konserthus

25. mars kan du få med deg den spektakulær tribute-konserten "Sinatra & Friends" i Oslo Konserthus. Påmeldingsfrist 20. februar!

Les saken »

• Spis middag sammen med andre!

Nå kan du spise middag sammen med andre. Alle ønskes velkommen til felles middag onsdag 26. februar kl. 11-13 på Frivillighetens hus.

• Vårbris - Korkonsert med Kolon

Søndag 29. mars inviterer Kolon til korkonserten "Vårbris" kl. 1800 på Frivillighetens hus.

Les saken »

• Se hva som skjer på Frivilligsentralen i februar!

I februar kan du få med deg konsert med Rune Melby, gamle slagere varer evig v/ Hans Arne, musikalske perler v/ Frikk Heide Steen, konsert med Stig Ulv og markering av Valentines day med bl.a. underholdning v/ Akke. Husk også å sjekke påmeldingsfristen til alle de spennende turene du kan være med på utover våren.

• Tsjetsjensk Forening Øvre Romerike - forteller om tragedien for 76 år siden

Søndag 23. februar forteller Tsjetsjensk foreningen Øvre Romerike om tragedien for 76 år siden som det tsjetsjenske og ingusjiske folket ble utsatt for.

• Kulturhistorisk vandring i Eidsvoll

Bli med på kulturhistorisk vandring i Eidsvoll onsdag 6. mai. Fortløpende påmelding.

• Sensommertur til Danmark

24. - 27. august inviterer Foreningen Norden Ullensaker og Frivilligsentralen til sensommertur til Danmark. Bindende påmelding innen 15. juni 2020.

• Oppfriskningskurs Bilfører 65+

Statens vegvesen og Frivilligsentralen inviterer alle bilførere over 65 år til gratis oppfriskningskurs 24. og 27. februar 2020. Fortløpende påmelding.

• Julemarked Røros - Dagstur

Lørdag 5. desember 2020 kan du bli med Frivilligsentralen på dagstur til Julemarked på Røros. Fortløpende påmelding.

• Tur til Freia sjokoladefabrikk

14. mai kan du bli med Frivilligsentralen på tur til Freia sjokoladefabrikk. Vi spiser lunsj etterpå. Påmeldingsfrist 10. april.

• Oslo Konserthus - Hellbillies

24. oktober kan du bli med Frivilligsentralen å se Hellbillies i Oslo Konserthus. Fortløpende påmelding.

• Nasjonalteateret - En samtale med Liv Ullmann

15. mars tar Frivilligsentralen turen til Nasjonalteateret for å se "Liv - en samtale med Liv Ullmann"

• Hemmelig tur

Torsdag 2. april blir det tur til et nytt og spennende sted vi ikke har besøkt før. Fortløpende påmelding.

• Sommertur 2020

25.- 28. mai går årets sommertur til bl.a. Ålesund med besøk på mange spennende attraksjoner. I tillegg besøker vi Vestkapp, Stadt og Måløy. Fortløpende påmelding.

Les saken »

• Oscarsborgs opera "Regimentets datter"

Torsdag 13. august 2020 tar Frivilligsentralen turen til Oscarborg Festning for å se "Regimentets datter" - en komisk opera av Gaetano Donizetti. Påmeldingsfrist 1. mars 2020

• Seniorkabaret 2020 på Nes kulturhus

Fredag 3. april 2020 tar Frivilligsentralen turen til Nes Kulturhus for å se seniorkabareten "Saftig og begeistret". Påmeldingsfrist 1. mars 2020.

• Dagstur til Telemarkskanalen

Torsdag 4. juni 2020 reiser Frivilligsentralen på dagstur langs Telemarkskanalen. Fortløpende påmelding.

• Bakluke salg

Lørdag 21. mars kl. 1100-1500 blir det bakluke salg utenfor Frivillighetens hus!

• Påskeaften 2020

Velkommen til arrangement Påskeaften- lørdag 11. april - kl. 1400-1700 på Frivillighetens hus.

Les saken »

• Bli med på Verdens aktivitetsdag!

Bli med på markering av Verdens aktivitetsdag fredag 8. mai kl. 1100-1400 utenfor Frivillighetens hus med underholdning og aktiviteter.

Les saken »

• Seniornett er etablert i Ullensaker!

Styret har i dag - 27. august 2019 - etablert Seniornett Ullensaker.

Les saken »

• Er det vanskelig å få endene til å møtes?

Frivilligsentralen får brød, og innimellom kaker fra Meny Gystadmarka fra gårsdagen, som vi henter kl. 08, hver ukedag unntatt mandag, og gir det bort til de som trenger det.

Les saken »

• Bli med til Mallorca i 2020!

Planleggingen av neste års tur med "Det lille ekstra" til Mallorca er i gang. Lyst til å bli med?

Les saken »

• Bridge for damer - noe for deg?

Er det noen damer som ønsker å spille Bridge?

• Bli med å se Chess på Folketeateret i Oslo

Bli med Frivilligsentralen å se Chess på Folketeateret i Oslo lørdag 22. februar 2020. Bindende påmelding innen 1. juni 2019.

Les saken »

• Vi trenger deg som frivillig!

Frivilligsentralen trenger frivillige i alle aldre til ulike oppdrag. Hvor ofte og hvor mye du stiller opp, bestemmer du selv. Ta kontakt - Vi trenger deg!

• Treffpunkt Romerike

Kreftforeningens møteplass for barn og unge mellom 6 og 16 år som er pårørende eller etterlatt. Annen hver tirsdag kl. 1730-1930 på Strømmen.

Les saken »

• Kan du bli med å virkeliggjøre tilbudet?

Frivilligsentralen ønsker å starte opp møteplassen for yngre kvinner med flerkulturell bakgrunn. Kan du bli med å virkeliggjøre tilbudet?

Publisert: 01.12.2016 15:20
Sist endret: 13.06.2017 14:07