Innhold

Sommerferietilbud

I regi av Ullensaker kommune

barn som lekerUllensaker kommune inviterer barn og unge til gratis sommeraktiviteter i sommerferien. Målgruppen for tilbudet er barn som skal begynne i 5.trinn til høsten (f.2013) og ungdom opp til 20 år. Sommeraktivitetene skal være en arena der barn og ungdom kan delta i faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter i skolens sommerferie. Det blir spennende, sosiale og lærerike aktiviteter innenfor mange ulike fagområder. Det stilles ikke krav til forkunnskaper for å delta på noen av sommeraktivitetene.

I regi av Ullensaker idrettsråd og Ullensaker kommune

sommerferietilbud16. - 25. juni blir det en rekke gratis sommerferieaktiviteter for grunnskoleelever i Ullensaker kommune i regi av Ullensaker idrettsråd i samarbeid med Ullensaker kommune v/ forebyggende avdeling og enhet kultur, og med god støtte fra frivillige lag og foreninger. I tillegg har Ullensaker kommune også tilbud til barn og unge i sommerferien.

Program

Høst- og vinterferietilbud

skateboardI ferien kan du prøve ut mange spennende aktiviteter. Bli med på det du liker aller best - eller prøv ut noe nytt?

Her er alt fra skyting, skating, basket, turn, dans, volleyball, håndball, bordtennis, fotball, innebandy, boksing, ishockey, curling, husflidsaktivieter, golf, gratis heiskort, kurs i bygging av modellfly til åpne svømmehaller, åpent bibliotek, utvidet kinotilbud og mye, mye mer.

Ferietilbudene vil bli publisert som nyheter på vår nettside.

Ferietilbudene er utarbeidet av Ullensaker kommune v/ forebyggende avdeling for barn og unge (FABU), Enhet Kultur, Ullensaker Idrettsråd v/ barne- og ungdomstiltaket og frivillige lag og foreninger.

Tilbud året rundt

Ullensaker byr på mange spennende opplevelser året rundt. Du kan besøke våre spennede attraksjoner og museer. I tillegg har kommunen mange turstier, skiløyper, sykkelruter og tjern for bading, fisking og padling.

Les mer

Spørsmål?

Kontakt Forebyggende avdeling barn og unge (FABU) v/ Frode Larsen: Frode.Larsen@ullensaker.kommune.no / tlf. 66109037


Publisert: 20.12.2017 10:20:13
Sist endret: 18.09.2023 13:20