Innhold

Kulturpris 2024

KulturprisUllensaker kommunes Kulturpris 2024 tildeles Øyvind Mo Larsen for sitt arbeid for å bygge stedsidentitet og stolthet for Jessheim og Ullensaker, og sitt bidrag til kulturlivet både som artist og skribent.

Kulturprisen består av en gravert plakett.

Les mer om Kulturpris

Kulturvernpris 2024

KulturvernprisUllensaker kommunes Kulturvernpris 2024 tildeles Mads Ljøgodt for hans inngående kunnskap om bygdas historie både om steder og personer, og for gjennom mange år å ha tatt vare på Ullensakerdialekten og Ullensakerhistorien, både gjennom sitt arbeid i Ullensaker historielag og privat.

Kulturvernprisen består av gravert plakett.

Les mer Kulturvernpris

 

Stipend til unge lovende utøvere 2024

Ullensaker kommunes Stipend til unge lovende utøvere 2024 tildeles:

Stipend til unge lovende utøvere

Fredrik Ødegård, 20 år fra Jessheim for svært gode ferdigheter og særdeles bevisst og seriøs satsning på musikk, samt for gode bidrag til lokalt musikk- og kulturliv.

Guro Lillegård Bjørnslett, 22 år fra Borgen for svært gode ferdigheter og særdeles bevisst og seriøs satsning innen musikkteater, samt for gode bidrag til lokalt kulturliv.

Håkon Ødegård, 16 år fra Jessheim for svært gode ferdigheter og særdeles bevisst og seriøs satsning på musikk, samt for gode bidrag til lokalt musikk- og kulturliv.

Wilma Anna Bekkemoen Torbiörnsson, 17 år fra Borgen for svært gode resultater og særdeles bevisst og seriøs satsning på friidrett.

Hvert stipend består av 15.000 kr, samt et diplom. 

Les mer om Stipend til unge lovende utøvere

Overrekkes under Lokal Kulturuke 2024

Kulturpris, Kulturvernpris og Stipend til unge lovende utøvere overrekkes under offisiell åpning av Lokal Kulturuke fredag 8. mars på Ullensaker kulturhus sin jubileumskonsert kl. 20.00 i Ullensaker kulturhus.

Les mer og kjøp billett


Publisert: 26.01.2024 07:15:00
Sist endret: 31.01.2024 12:36