Atlas - Kulturarena for ungdom

Atlas

Åpningstider

Mandag: 15-21
Onsdag: 14-21
Torsdag: 15-21
Fredag: 15-21

Kontakt oss

Telefon: 477 89 442

E-post

Avdelingsleder Ung kultur
Arnfinn Håndstad Algarheim
E-post /tlf. 975 94 073

For ungdom i alderen 10. klasse til 20 år

Atlas er et sted for deg som er ungdom mellom 15-20 år (må ha begynt i 10. klasse) hvor du kan komme som du er! Her kan du være med på ulike aktiviteter som for eksempel: spille inn musikk i studio, spille PlayStation, ping-pong eller biljard, oppleve konserter, være med på workshops, gjøre lekser, foto, arbeidstrening, kose deg i vår kafé enten du kjøper hos oss eller har med din egen matpakke. Her er det gratis å være!

Hva ønsker du av oss?

Atlas er fremdeles ganske nytt og vi utvikler oss etter behov og etterspørsel. Har du ønsker for hva som kan skje på Atlas, så gi oss beskjed!

ATLAS setter møteplassen på kartet!

Hvorfor navnet Atlas?

«Atlas» er gresk og betyr «den som holder ut». Mange ungdommer synes ungdomstiden er utfordrende og vanskelig å holde ut. Den nye møteplassen skal være et fristed fra stress, press og andre utfordringer som ungdom møter.

I gresk mytologi var Atlas en gud, og han hadde en datter som het Kalypso – som er navnet til ungdomshuset på Jessheim. Atlas er også betegnelsen på en samling av kart, og ungdomsrådet trakk paralleller mellom atlasets representasjon av mangfold og utforsking, møteplassens mange aktiviteter og fasiliteter, og det mangfoldige og kulturrike ungdomsmiljøet i Ullensaker.

Navnet Atlas ble vedtatt av Ullensaker ungdomsråd i møte 27.01.20.