• Livsglede i Ullensaker - April!

  I april er det bl.a. Påskeblues, åpning av maleklubbens utstilling, foredrag om selvberging og dyrking av grønnsaker, vårfest, foredrag om Ullensakers skolehistorie, krimkveld med Milli & Brenna, lunsjkonsert, forestilling med Rigmor Galtung, Riksteaterets "Nei og atter nei", konsert med Kjell Elvis, kurs i digitale tips når du skal ut og reise, mange turer i nærmiljøet og mye, mye mer. Sjekk ut programmet!

 • Livsglede i Ullensaker - Mars

  I mars er det oppstart av konsertserien "Musikalske møter", "Songbird" - en hyllest til Eva Cassidy, Kari Bremnes konsert, Sanger for oss som har levd en stund v/ Raymond Løvhaugen, Kroppen for voksne v/ Trond Viggo og Kari Slaatsveen, foredrag om Putin den hellige, Riksteaterets "Stormfulle høyder", kveldstur på våre nære stier i Åsmarka Nord, folkemøte om demensomsorgen i Ullensaker, kulturskole for voksne, bokbad med Brynjulf Jung Tjønn og i tillegg er det Lokal kulturuke i Ullensaker. Sjekk ut programmet!

 • Statlig tilskudd til integreringsarbeid i regi av frivillige organisasjoner

  Stortinget har bevilget midler til tilskuddsordningen «Tilskudd til integreringsarbeid i regi av frivillige organisasjoner» for 2023. Forvaltningen av ordningen er delt mellom IMDi og 40 utvalgte kommuner. Ullensaker er en av disse kommunene. Formålet med statens tilskuddsordningen til integreringsarbeid er å øke arbeids- og samfunnsdeltakelsen blant innvandrere og deres barn. Søknadsfrist 15.03.23.

 • Isbaner i Ullensaker

  I Ullensaker har vi isbaner ved Jessheim idrettspark (kunstisbane), Sæterringen på Mogreina, Romsaasparken samt ved skolene Døli, Bakke, Åreppen, Algarheim og Nordkisa.

 • Se hvem som fikk Kulturpriser og Stipend 2023

  Onsdag 25. januar vedtok Hovedutvalg for teknisk, idrett og kultur (HTIK) tildeling av Kulturpris, Kulturvernpris og Stipend til unge lovende utøvere for 2023.

 • Turkart for Ullensaker

  Ullensaker Turlag og Ullensaker kommune har i flere år samarbeidet om å skilte og merke turstier til glede for turglade mennesker.

 • Hva kan lokale kulturaktører delta på i 2023?

  Ullensaker har et allsidig og godt kulturtilbud — mye takket være lokale kulturaktører! Kultur gir glede, kunnskap, engasjement, begeistring og opplevelser! Vi håper derfor at lag/foreninger og andre kulturaktører også i 2023 er med på kulturuker, festivaler og kulturarrangement. For sammen gjør vi Ullensaker til en attraktiv og spenstig kulturkommune!

 • Tilskudd til kulturaktivitet 2023

  Lag, foreninger og andre kulturaktører som driver med kunst- og kulturaktiviteter i Ullensaker kan søke driftstilskudd til kulturaktivitet og tilskudd til tiltak mot rasisme for 2023 innen søknadsfristen 1. mai. Søknader om tilskudd til prosjekter innen kultur, idrett og friluftsliv og Kulturrådets fyrtårnspott går imidlertid hele året frem til 1. november.


Publisert: 01.12.2016 15:20
Sist endret: 12.10.2020 09:51