• Den Kulturelle Spaserstokken for oktober

  I oktober er det Livsglededager i Ullensaker med mange spennende arrangement bl.a. showet "Reklameslagere fra 1844-1940", Seniorfest med Tore Halvorsen fra Ole Ivars, Livsglede allsang med musikalsk tonefølge v/ Spelemannslaget, kåseri om Hans Børli, Oktoberfest, Hildringstimen med Underholdningsvogna, Internasjonal kulturdag og mye, mye mer... I tillegg er det mye annet som skjer denne måneden.

  Les saken »

 • Høstferietilbud for barn og unge i Ullensaker

  I år som tidligere arrangeres det mange spennende høstferieaktiviteter for barn og ungdom i grunnskolealder i høstferien - fredag 28. september til søndag 7. oktober.

  Les saken »

 • Frigåing i Jessheim is- og flerbrukshall

  Ullensaker Issportklubb tilbyr frigåing søndager kl. 10.00-11.50 i Jessheim is- og flerbrukshall.

  Les saken »

 • Den Kulturelle Spaserstokken for september

  I september er det Kulturminnedagene med mange spennende og interessante arrangement. I tillegg er det Digital festival, Gardermoen revival, Romeriksløpet, markering av Den Internasjonale Eldredagen v/ Finn Schjøll, foredrag om Bob Dylan, Damens aften, lokal politisk debatt, foredrag om Romeriksbunaden, utstillingsåpning og mange flere både foredrag, konserter og turer.

  Les saken »

 • Konserter med Arif & Unge Ferrari

  I budsjett for 2018 ble det bevilget 0,5 million til universelle tiltak rettet mot ungdom. I 2018 har Ullensaker ungdomsråd prioritert; konserter med Arif & Unge Ferrari under Jessheimdagene, stort LAN og utekino.

  Les saken »

 • Livsglededagene i Ullensaker - Bli med å lag arrangement!

  Fredag 12. – søndag 21. oktober 2018 arrangeres Livsglededager i Ullensaker for 6. gang. Disse dagene skal fylles med aktiviteter og arrangement som gir mennesker glede, begeistring og lykke. Ja - rett og slett Livsglede. Det lokal kulturlivet inviteres herved til å være med. Påmeldingsfrist: 5. september 2018.

  Les saken »

 • Hva kan det lokale kulturlivet delta på i 2018?

  Et spennende år er forbi og et nytt er i gang. Også i 2018 arrangeres det kulturuker, temauker og arrangement der kulturlivet i Ullensaker inviteres til å være med.

  Les saken »


Publisert: 01.12.2016 15:20
Sist endret: 13.06.2017 13:11

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?