• Vinterferietilbud for barn og unge i Ullensaker

  I år som tidligere arrangeres det mange spennende vinterferieaktiviteter for barn og ungdom i grunnskolealder 14. - 23. februar. Scenekamp, malekurs, dataparty, innebandy, skibuss til Trysil, skyting, parkour, kino, perleverksted, ansiktsmaling, husflidsaktiviteter, familiedag på Nordbytjernet, fotball, håndball, bading og mange flere aktiviteter kan du være med på!

  Les saken »

 • Frigjøringsjubileet 2020 – Program

  I år er det 75 år siden krigens slutt. Frigjøringsjubileet markeres med en rekke interessante arrangement fra februar til mai.

  Les saken »

 • Se hvem som fikk Kulturpriser og Stipend 2020!

  Onsdag 29. januar vedtok Hovedutvalg for teknisk, idrett og kultur (HTIK) tildeling av Kulturpris, Kulturvernpris og Stipend til unge lovende utøvere for 2020.

  Les saken »

 • Nytt tilbud i Kulturskolen - Billedkunst!

  Ullensaker kulturskole starter opp nytt tilbud innen billedkunst for barn i alderen 6-18 år. Meld deg på 8 ukers kurs vinter/vår 2020 nå! Første kurs starter i uke 6.

  Les saken »

 • Livsglede i Ullensaker - Februar

  I februar er det festkonsert med H.M. Kongens Gardes Musikkorps, foredrag om bier og honning i et miljøperspektiv, jazzkonsert med bl.a. Ingrid Berg Mehus, foredrag om kvinner i krig, offisiell åpning av kollektivutstilling i Galleri Jessheim, musikalske perler v/ Frikk Heide Steen, Sult av Knut Hamsun med Riksteateret og mye mye mer...

  Les saken »

 • Hva kan det lokale kulturaktører delta på i 2020?

  Et spennende år er snart forbi og et nytt i gang. Også i 2020 er det kulturuker, temauker, festivaler og arrangement der kulturaktører i Ullensaker inviteres til å være med.

  Les saken »


Publisert: 01.12.2016 15:20
Sist endret: 13.06.2017 13:11