• Hvem skal få Kulturpriser og Kulturstipend for 2023 i Ullensaker? - Frist 1. desember

Har du forslag på hvem som skal få Kulturpris, Kulturvernpris og Stipend til unge lovende utøvere for 2023 i Ullensaker? Send inn begrunnende forslag på kandidat/er innen 1. desember 2022.

• Livsglede i Ullensaker - Desember!

I desember er det julemarked, juletur, julebord, julekonserter og juleshow. I tillegg er det boklansering av boken "Husmannsplasser i Ullensaker", skravlekveld med 7 slag, foredrag om sanitetskvinnene gjennom 125 år, bok-kaffe, delt leseropplevelse, håndarbeidskafé, kulturkafé og mye annet interessant. Sjekk ut programmet!

• Livsglede i Ullensaker - November

I november er det lynkurs i gammeldans, foredrag om god mat i eldre år, HovinShow, Mad Dogs og Romerikinger III, konsert til hyllest for Eva Cassidy, musikalsk møte med Ingrid og Wollert, Midnattskonsert, julemarked, julegrantenning og mye, mye mer. I tillegg er det turer til både Arvika Fordonsmuseum, Prøysenhuset, Oset, Simenstad gård og Rakfiskfestivalen. Sjekk ut programmet!

• Statlig tilskudd til integreringsarbeid i regi av frivillige organisasjoner

Stortinget har bevilget midler til tilskuddsordningen «Tilskudd til integreringsarbeid i regi av frivillige organisasjoner» for 2022. Forvaltningen av ordningen er delt mellom IMDi og 40 utvalgte kommuner. Ullensaker er en av disse kommunene. Formålet med statens tilskuddsordningen til integreringsarbeid er å øke arbeids- og samfunnsdeltakelsen blant innvandrere og deres barn. Søknadsfrist 01.09.22.

• Hele Jessheim danser!

Ullensaker kommune feirer Jessheims byjubileum med filmen "Hele Jessheim danser".

• Hva kan lokale kulturaktører delta på i 2022?

I 2022 er det kulturuker, temauker, festivaler og arrangement der kulturaktører i Ullensaker inviteres til å være med. Det har vært et par spesielle og krevende år, men vi håper at 2022 blir mer normalt. Kultur gir glede, kunnskap, engasjement, begeistring og opplevelser- og mer en noen gang er dette viktig! Vi håper derfor at kulturaktører også i 2022 er med på kulturuker, festivaler og kulturarrangement. For sammen gjør vi Ullensaker til en attraktiv og spenstig kulturkommune!

• Turkart for Ullensaker

Ullensaker Turlag og Ullensaker kommune har i flere år samarbeidet om å skilte og merke turstier til glede for turglade mennesker. Det er nå ca. 110 km med merkede turstier i Ullensaker.

• Tilskudd til kulturaktivitet 2022

Lag, foreninger og andre kulturaktører som driver med kunst- og kulturaktiviteter i Ullensaker kan søke driftstilskudd til kulturaktivitet og tilskudd til tiltak mot rasisme for 2022 innen søknadsfristen 1. mai. Søknader om tilskudd til prosjekter innen kultur, idrett og friluftsliv og Kulturrådets fyrtårnspott går imidlertid hele året frem til 1. november.

Publisert: 01.12.2016 15:20
Sist endret: 12.10.2020 09:51