Innhold

Atlas

Atlas er et sted for ungdom mellom 15-20 år (fra 10. klasse) fritatt for press og stress og du kan komme som du er! Her kan du være med på ulike aktiviteter som f.eks: Sceneformidling, oppleve konserter, være med på workshops, gjøre lekser, foto, mulighet for arbeidstrening, kose deg i vår café enten du kjøper hos oss eller har med din egen matpakke.

Har du lyst til å bli frivillig? - les mer her.

Les mer på nettsiden / Facebook

Calypso ungdomshus på Jessheim

Calypso på Jessheim er et aktivitetshus for ungdom. Vi ønsker å skape aktiviteter og tiltak som fremmer en positiv utvikling hos barn og unge, og å bidra til et godt oppvekstmiljø i kommunen. Ungdomshusene gir et bredt tilbud av ulike aktiviteter, arrangement og turer, og skal være et trygt sted å være for ungdom i fra 8.klasse t.o.m 17 år.

De ansatte som jobber på ungdomshusene er tydelig voksne med stor grad av omsorg, og vi jobbe aktivt hver dag for å skape et godt ungdomsmiljø. 

Aktivitetene  på Calypso er varierte og skapes i samarbeid med ungdommen. Her er det blant annet bordtennisbord, biljardbord, foosballspill, Playstation 5, sal med DJ-bu, fotorom, musikkøvingsrom og kafé. Det arrangeres fester, konserter og turer gjennom hele året.

Gå til hjemmesiden

Huset ungdomshus på Kløfta

Huset på Kløfta er et aktivitetshus for ungdom. Vi ønsker å skape aktiviteter og tiltak som fremmer en positiv utvikling hos barn og unge, og å bidra til et godt oppvekstmiljø i kommunen. Ungdomshusene gir et bredt tilbud av ulike aktiviteter, arrangement og turer, og skal være et trygt sted å være for ungdom i fra 8.klasse t.o.m 17 år.

De ansatte som jobber på ungdomshusene er tydelig voksne med stor grad av omsorg, og vi jobbe aktivt hver dag  for å skape et godt ungdomsmiljø. 

Aktivitetene  på Calypso er varierte og skapes i samarbeid med ungdommen. Her er det blant annet bordtennisbord, biljardbord, foosballspill, Playstation 5, sal med DJ-bu, fotorom, musikkøvingsrom og kafé. Det arrangeres fester, konserter og turer gjennom hele året.

Gå til hjemmesiden

Fritidsklubb for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser

Klubbtilbud til unge og voksne med ulike funksjonsnedsettelser annenhver tirsdag kl. 1800-2000 på Calypso, Jessheim

Her er det ulike aktiviteter som musikk, dans og bingo m.m. Åpen kafé med salg av bl.a. kaffe og vafler. Fri entré.

Maks 20 personer. Påmelding sendes jatbjoe@online.no 

Spørsmål?

Menighetene i Ullensaker

Menighetene har også ulike tilbud til barn og unge. Les mer om de ulike tilbudene på menighetenes egne nettsider:

New Eden Jessheim

New Eden – Jessheim tilbyr et møtepunkt for de med interesse for anime, manga, cosplay, rollespill, kortspill, brettspill og asiatisk kultur generelt.

Nordkisa ungdomsklubb

Nordkisa ungdomsklubb er en privat drevet klubb for barn og unge fra 5. trinn og oppover hver onsdag kl. 1730-2030 på Hauerseter sportsklubb i Nordkisa.

Her er det bordtennis, biljard, fotballspill, PlayStation, ballspill, samt muligheter for å tegne, lese, spille og høre på musikk. I tillegg har klubben et flott uteområde på stadion.

Les mer på Facebook 

Øvre Romerike fritidsklubb for fysisk funksjonshemmede

Øvre Romerike fritidsklubb for fysisk funksjonshemmede har medlemskvelder med aktuelle temaer, underholdning, sang, quiz,osv. Fritidsklubben reiser også på konserter, teater, dagsturer og lengre turer i inn- og utland.


Publisert: 13.12.2016 09:18:01
Sist endret: 04.01.2024 14:38