Innhold

Nordbytjernet

NordbytjernetUllensakers mest populære badeplass med både sandvolleyballbane og treningsapparater. Det er tilrettelagt med kiosk, brygger og toaletter, og store arealer som er velegnet for soling. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Porten inn og gangvegen er egnet for rullestol og barnevogn. Rundt tjernet er det flott stier med mange turmuligheter.

Badetemperaturen kan sjekkes her

Se her for mer informasjon om Nordbytjernet

 

Ljøgottjernet

LjøgodtjernLigger ved Raknehaugen, Nordens største gravhaug. Tjernet er forholdsvis lite, med noe sandstrand og benker/sitteplasser. Det er en badeplass i sørenden av vannet nærmest vegen.

Parkering ved Hovin skole.

 

Hersjøen

HersjøenEt attraktivt friområde, og Hersjøen er et populært badevann med badeplass ved campingplassen. Det er også et rikt fugle- og dyreliv med bl.a. ande- og vadefugler.

Parkeringsmuligheter i nordenden av vannet ved Risebru, ved Mogreina skole og ved campingplassen.

 

 

 

Aurtjern

AurtjernAurtjern er en del av Aursmoen landskapsvernområder og ligger vest for Sessvoll. Her er det bademuligheter.

 

 

 

Stordammen på Borgen

Stordammen på BorgenFriområde med attraktiv badeplass.

Følg tursti fra parkering ved Borgen skole.

 

 

 

 

 

Hvamsetertjern

HvamsetertjernBeliggende sørøst i Ullensaker i Holtmarka. Hvamsetertjern blir i sommerhalvåret brukt til bading og fisking. Ta av fra Rv 2 ved Ingjerdsmyr, og deretter første til venstre mot Wethalsgrenda. Fra det første skogholtet man kommer til, ved en bom og forbi speiderhytta, er det en halvannen kilometers spasertur inn til tjernet.


Publisert: 04.02.2021 14:01:46
Sist endret: 24.02.2021 11:51