Gystadmarka ungdomsskole

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Telefon
66 10 90 50

Transponder: 594 40 113

Besøksadresse
Aktivitetsvegen 25, 2050 Jessheim

Aktuelt

Vi oppretter Ungdomsråd i Ullensaker kommune. Vil du være med?

Er du mellom 15 og 19 år? Er du interessert i verden generelt og i Ullensaker spesielt? Vil du påvirke lokale politiske beslutninger som er viktig for ungdom?

Les mer »

Flott innsats av elevene på fellesmøte mellom Barn og unges kommunestyre og Kommunestyret

Elevene imponerte representantene i kommunestyret med sine presentasjoner av hvordan skolene arbeidet for å fremme et godt og trygt læringsmiljø på sine skoler.

Les mer »

Alle nyheter

Om Gystadmarka ungdomsskole

Gystadmarka ungdomsskole er en skole i et område i sterk vekst nært sentrum av Jessheim, nyetablert i 2014 med 275 elever fordelt på 8.-10. trinn og ca. 30 ansatte. Friidrettsbane, skatepark, fotballstadion, is- og flerbrukshall er rett i nærheten og det planlegges også et nytt svømmeanlegg.

Vi holder nå til i en fløy i Gystadmarka barneskole, men 1. februar 2018 etablerer vi oss i et flott og helt nytt skolebygg med meget gode og moderne fasiliteter, vegg i vegg med Jessheim stadion og med plass til 750 elever. Skolen mottar elever fra Algarheim, Gystadmarka og Mogreina.

 

Skolens visjon

"Mestring skaper trivsel!

 

Skolens strategiske plan

Gystadmarkas ungdomsskoles strategiske plan viser skolens satsninger og tiltak for å nå målene satt i styringskortet for Ullensakerskolen.

Kalender

Se flere

Her finner du oss