Bilde av fasaden til Bakke Skole sett utenfra på dagtid

Kontakt oss

Telefon
66 10 89 50

Telefon SFO
95 33 57 91

Besøksadresse
Skolevegen 14a, 2040 Kløfta

Rektor
Lise Nyeggen Hjemberg

Aktuelt

 

Foto: Ullensaker kommune

Vil du være med på å skape begeistring for elevenes læring, og være i et profesjonsfellesskap som er opptatt av å gjøre hverandre gode?

Ullensaker kommune er en av kommunene som vokser raskest i Norge. Bakke skole har pr. i dag 542 elever fordelt på 1. - 7. trinn. Skolen ligger flott til på Kløfta i et innbydende uteområde med tilgang til skog og aktivitetspark, og vi benytter ofte naturen som læringsarena.

På Bakke skole mener vi at elevene våre er smarte, omsorgsfulle og glade personer med lyst til å lære. Elevene våre har høy egeninnsats   for å jobbe mot egne og felles mål.

På Bakke skole benytter vi alle arenaer som læringsarenaer, for å utvikle elevenes evner, og for å skape begeistring for læring.

I tillegg til målrettet arbeid for et godt læringsutbytte for den enkelte elev, har vi også fokus på at elevene utvikler egenskaper som høflighet, ansvarlighet, selvkontroll og samarbeid.

Visjon for Bakke skole: VI SKAPER BEGEISTRING FOR LÆRING OG GJØR HVERANDRE GODE.

Bakke skole har et engasjert og entusiastisk profesjonsfellesskap. Gjennom, blant annet temabasert undervisningspraksis, jobber vi sammen for gode faglige og sosiale læringsresultater, med fokus på hele mennesket.

 

Vi ønsker deg som har et brennende engasjement for elevene med høye ambisjoner for elevene på Bakke skole.